A videó, amire megérte hosszú éveket várni

 Ma hivatalosan is bemutatta Roma jövőbeni stadionjának látványterveit a klub tulajdonosa az olasz főváros polgármesterével közösen tartott sajtótájékoztatóján. Az aréna Franco Sensi nevét viseli majd, 55 ezer néző befogadására lesz képes és a több, korábban mérlegelt helyszín közül végül a Via Aurelia kilencedik kilométerkövénél épül. Minden további érdekesség a videóban, borítékolható, hogy néhány hónapon belül a városi rivális Lazio is hasonló jó hírrel örvendezteti meg szurkolóit.



A bejegyzés trackback címe:

https://daje.blog.hu/api/trackback/id/tr11417163

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Unimuck 2009.09.30. 00:26:12

Nagyon szép stadion lesz! Remélem 3 éven belül felhúzzák! Megérdemelné a Roma, és azt is, h több pénz nyomjanak a csapatba, mert utóbbi 3-4 évben ők játszották a legszebb foci Olaszországban, kár lenne, ha széthullana teljesen ez a csapat!