Jovetic parádé Firenzében, Inter döntetlen Oroszországban

 Egy félidő alatt elintézte a Fiorentina a Liverpool csapatát, egészen pontosan 37 percébe telt a violáknak, hogy Jovetic duplájával két gólos előnyre tegyenek szert a jobbára csak a fejüket kapkodó vendégek ellen. Alaposan belekezdtek a firenzeiek, s villámgyorsan több komolyabb lehetőséget is kilakítottak, s a 28.percben a sérüléséből visszatért Christiano Zanetti gyönyörű passzával remekül lépett ki a lesre játszó védők közül Stevan Jovetic és Reina mellett, a kapusnak esélyt sem hagyva helyezte a labdát az angolok hálójába. eJó olasz szokással ellentétben azonban ezután sem állt vissza a hazai együttes, tovább folytatta offenzív játékát, melynek mindössze újabb 9 perc múltán meg is lett az eredménye, Vargas keresztbe lőtt labdájába ismét a montenegrói csatár piszkált bele, s az irányt változtatott lövés védhetetlenül csapódott a vendégek kapujának jobb alsó sarkába. A második félidőben aztán beleerősített a Liverpool is, de Dainelliék remekül állták a brit rohamokat, s amikor kellett Frey is a helyén volt, így némi meglepetésre simán verte a Fiorentina a tavalyi BL elődöntős Liverpoolt a Stadio Franchiban.

Kevésbé jól sikerült az Inter oroszországi fellépése, hiszen már a találkozó 11.percében hátrányba kerültek a kék-feketék Dominguez gyönyörű szólója után, de nem sokat váratott magára a vendégek válasza, Stankovic bő negyed órával később fejjel egyenlíteni tudott. A gól után beleerősített a nerazzurri és közel állt a vezető gól megszerzéséhez, de Balotelli második sárgája után visszaálltak a milánóiak és inkább a biztos döntetlen megtartására törekedtek, sikerrel.

Fiorentina - Liverpool 2-0 (2-0)

G.: Jovetic 28., 37.

Fiorentina: Frey, Comotto, Gamberini, Dainelli, Gobbi, Zanetti, Montolivo, Marchionni (De Silvestri), Jovetic, Vargas (Jorgensen), Mutu (Donadel)

Liverpool: Reina, Johnson, Skrtel, Carragher, Insua (Babel), Lucas, Gerrard, Benayoun, Kuyt (Voronin), Fabio Aurelio, Torres

Rubin Kazany - Inter 1-1 (1-1)

G.: Dominguez 11., illetve Stankovic 27.

K.: Balotelli 60.

RUBIN KAZAN: Ryzhikov; Salukvadze, Sharonov, Cesar Navas, Ansaldi; Ryazantsev, Noboa, Semak, Karadeniz; Dominguez (Kasaev); Bukharov

INTER: Julio Cesar; Maicon, Lucio, Samuel, Chivu; Zanetti, Cambiasso (Vieira), Stankovic; Balotelli; Eto'o, Mancini (Quaresma)



A bejegyzés trackback címe:

https://daje.blog.hu/api/trackback/id/tr11417444

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.