7 ponttal meglógott az Inter, kisebb hullámvölgy után ismét győzni tudott a Fiorentina és a Roma is

 Ismét remekül alakultak az eredmények a nerazzurri szempontjából, hiszen a Juventus szombat esti botlása után a Sampdoria is képtelen volt begyűjteni a három pontot, így november kezdetére fel is állt a több éve szokásos képlet, nagy év eleji  fogadkozások ide vagy oda, mindenki a kék-feketék hátát kénytelen nézni ismét, méghozzá igen tisztes távolságból. Három fordulót követően az idei első bajnoki találatát szerző Vucinic révén újra győzni tudott a Roma, melynek szurkolói mindezek ellenére azért becsülettel végigtüntették a 90 percet, nem sikerült azonban ugyanezen bravúr a Campionatóban augusztus vége óta nyeretlen Lazio csapatának mely csak döntetlenig jutott Siénában és Claudio Lotito vérmérsékletét ismerve Davide Ballardini lassan jobban teszi, ha el is kezd új munkahely után keresgélni. A Sampdoriát olyannyira letaglózta saját Juventus ellen mutatott középszerűsége, hogy kis híján a Bari ellen is beleszaladtak egy vereségbe, Barreto azonban kihagyott büntetőjével megkegyelmezett Cassanóéknak, akik viszont pontvesztésük révén így kénytelenek lesznek a nyakukban szuszogó Gattuso vezette Milan sereg közelségével barátkozni. A mérkőzés kapcsán még mindenképp megjegyzendő, hogy Koman Vladimir ezúttal is lehetőséget kapott a vendégek csapatában, a 87.percben pályára lépve húzhatott be egy újabb strigulát Serie A-s szereplései statisztikájában.

A Catania idei teljesítményéről sokat elmond, hogy Marchionni képes volt kétszer is bevenni hálóját, a Fiorentinának viszont borzasztó jól jött e három pont, e győzelem és a Debrecen várható hétközi lelépése után mindenki megértően mosolyogva lép majd túl az utóbbi napok kisebb hullámvölgyén. A Cagliari tavalyi formáját idézve tömte ki a szurkolóit ismét év eleji formájával riogató Atalantát, míg a Chievo-Udinese találkozó legnagyobb meglepetését Mario Yepes hozta, aki második idényében megszerezte első gólját a verónaiak színeiben. A Palermo – Genoa mérkőzésen a 0-0 ellenére azért akadt lehetőség szép számmal, de a döntetlen, mellyel úgy tűnik konstatálhatjuk a vendégek magukhoz tértét, mindenképp igazságosnak mondható.

 

Roma–Bologna 2–1 (Vucsinics 35., Perrotta 52., ill. Adaílton 32.)

Cagliari–Atalanta 3–0 (Nene 33., 36., Matri 45. – 11-esből)

Chievo–Udinese 1–1 (Yepes 70., ill. Floro Flores 27.)

Fiorentina–Catania 3–1 (Marchionni 5., 69., Gilardino 86., ill. Mascara 48.)

Livorno–Internazionale 0–2 (D. Milito 49., Maicon 80.)

Sampdoria–Bari 0–0

Siena–Lazio 1–1 (Maccarone 32., ill. Mauri 8.)

Palermo–Genoa 0–0



A bejegyzés trackback címe:

https://daje.blog.hu/api/trackback/id/tr721492456

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

madbalee 2009.11.02. 18:33:58

Utánanéztem, és a Milan 7 forduló óta nem vesztett. Elég szép menetelésben van. Remélem a Real ellen is folytatódik a sorozat kedden.