Calciomercato: áttekintés + breaking news: Quaresma a Chelseaben folytatja

 A Napoli nagyot igazolt, a Roma jelentősen megerősítette védelmét, míg Balotelliért bejelentkezett a Tottenham. Lássuk hát, hogyan alakultak az átigazolási szezon utóbbi napjainak történései, előrebocsátom, lesz bőven miről beszélni.

Kezdjük talán a legnagyobb hírrel, a Napoli Január 31-én hivatalosan is bejelentette, hogy leigazolta 6 millió euróért a Boca Juniors 24 éves szupertehetségét, a középpályásként és szélsőként is egyaránt bevethető Jesus Alberto Datolót.

A Roma sem tétlenkedett az utóbbi napokban, hiszen egyrészről megegyeztek Panuccival, hogy szezon végéig mindenképpen a csapattal maradjon, valamint a védelem megerősítése gyanánt leigazolták Souleymane Diamoutenet (26), a Lecce csapatától, valamint az Udinese fiatal védőjét Marco Mottát (22). Mindkét játékos kölcsönben lesz egyenlőre a fővárosiaknál a szezon végéig, amikoris Spallettiéknek elővásárlási joga lesz majd a párosra.

A Palermo eközben megszerezte a Basel középpályást Michel Morganellát, amit több szakértő remek igazolásnak tart, míg a Sampdoriába szerződött egyenlőre csak kölcsönbe a Fiorentina fiatal védője, Manuel Da Costa.

Közben az Inter igen aktív kapcsolatba került a Tottenhammel az utóbbi 24 órában, hiszen egyrészről a Spurs bejelentkezett Balotelliért, megpróbálva az ifjú tehetséget legalább kölcsönbe, de lehetőleg véglegesen Angliába csábítani, míg napközben felmerült a két klub között egy esetleges Jenas - Quaresma csere lehetősége, ami azt nézve, hogy Mourinho a BL keretbe sem nevezte a portugált, nem tűnik lehetetlen ötletnek.

 Jesus Alberto Datolo:

Jenas:

#Update1:

Egyenlőre még nem hivatalos, Immáron hivatalos, miszerint Ricardo Quaresma fél évre kölcsönben a Chelseahez szerződött. Az Inter portugál klasszisa Milánóba kerülése óta borzasztó formában játszik, Mourinho többször nyilatkozta, hogy elégedetlen honfitársa teljesítményével, nem csoda hát, hogy a játékost nem is nevezte az nerazzurrók BL-keretébe és vasárnapi újabb siralmas produkciója után egészen Londonig űzték, a Premier Leagueben való szerepléstől várva a játékos újboli formába lendülését.



A bejegyzés trackback címe:

https://daje.blog.hu/api/trackback/id/tr78918238

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.