Di Canio: „Totti újra a válogatottban? Nevetséges még a gondolat is”

 A tuttonapoli.net-nek nyilatkozva hallatta hangját az utóbbi hetek olasz slágertémájában Paolo Di Canio. a Lazio korábbi ikonja is, alaposan odamondva véleményét Francesco Tottinak és a visszatérése körül kialakult felhajtásnak.

„Ez az egész helyzet teljesen érthetetlen számomra. Egy olyan játékosról beszélünk, akinek fizikai állóképessége évi 2-3 hónapra szűkíti bevethetőségének időtartamát. Véleményem szerint e kérdés felmerülése is nehezen elfogadható, nevetséges lenne újra viszontlátni Tottit a válogatottban. Rengeteg játékos van a keretben, akik végigkűzdötték a selejtezőket, hogy kijuttassák a csapatot a világbajnokságra, míg Totti épp úgy döntött, hogy kizárólag a Rómára szenteli értékes perceit. Maradjon csak minden e jól bevált rendszer szerint, Lippi pedig válogasson az utóbbi években bizonyítók közül.”

Azt hiszem ismét nem kellett csalódnunk az exnapoletano szavait olvasván, úgy tűnik nem csak nagy szerelmekről, hanem futballpályákon szövődő őszinte gyűlöletről is elmondható ezután, hogy valóban soha nem érnek véget.



A bejegyzés trackback címe:

https://daje.blog.hu/api/trackback/id/tr821521316

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2009.12.15. 05:07:16

Nem kötözködésképpen, de mi olyan mondott Di Canio, ami nem igaz, és mi volt a megállapításában a gyűlölködés?

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2009.12.15. 05:08:06

Nem kötözködésképpen, de mi volt Di Canio szavaiban az, ami nem helytálló, és mi volt benne a gyűlölködés?