Olaszország - Brazília, visszhangok

Máris megjelentek az első értékelések a tegnap esti találkozó kapcsán, lássuk ki hogy látta a Derby del Mondót. Marcello Lippi nem sokat kertelt, ő kijelentette, pillanatnyilag erősebbek a brazilok, másfél évre belőve az időt, amire csapatának szüksége van, hogy komolyan felvehesse a versenyt a világ legjobbjaival, s mivel mily véletlen pont akkorra esik a következő világbajnokság, talán nem kell még temetni Cannavaróék címvédésre irányuló álmait.

 

Az Udinese támadója, Simone Pepe elsősorban Grosso góljáról beszélt, mint mondta egy szabályos találatot vettek el a Nazionalétól, ha azt megadják, egy teljesen más mérkőzést játszott volna a két csapat. Ettől fügetlenül, borzasztó boldog, hogy a pályán lehetett olykor pontatlan játéka ellenére is, mint nyilatkozta mindössze tegnap értesült ő is nevének kezdő tizenegyben való szerepléséről.

Ezzel szemben, érthető okokból Dunga már sokkal jobb hangulatban nyilatkozott, szerinte csapata, irányítása alatt eddigi legjobb játékát nyújtotta. Felkészültek az olaszok játékából és mint mondta, külön öröm számára, hogy csapata tökéletesen betartotta a taktikai utasításokat, bár hozzátette a sikerhez nyilván kellettek olyan egyéni teljesítmények is, mint Robinhóé, aki egészen elképesztő formában játszotta végig a találkozót.

Kitért az edző a Zambrottával történt vitájára is. A brazil szerint Gianluca rohant oda hozzá az őt ért szabálytalanságok miatt panaszkodni, erre a tréner mindössze annyit reagált, hogyha ő minden őt ért szabálytalanság utáni felháborodásának hangot adott volna, e szövegek hosszúsága kitöltött volna akár egy szappanoperát is, szóval psszt(!) a foci néha kemény sport.



A bejegyzés trackback címe:

https://daje.blog.hu/api/trackback/id/tr89936301

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Unimuck 2009.02.11. 13:32:04

Pirlo mekkorát alibizett már a második gól előtt...

Calogero 2009.02.11. 14:11:41

Vicces volt, egyébként meg kurva jól játszott, de ezzel lehúzta az egészet. Cannavaro meg a másik fele. Amióta elment Madridba, jobb nem nézni a játékát

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2009.02.11. 18:54:17

@Calogero: Köszi a tippet a streamre. Először néztem meccset neten.
Szerintem semmi baj nem volt, a brazilok voltak nagyon-nagyon jók. Voltak gyengék is, de Lippi itt szerintem elsősorban csak kíváncsi volt emberekre. Pl. Rossi baromi jó volt, Zambrotta pedig még jobb. A braziloknál a védelemben is zseniális volt mindenki.

Calogero 2009.02.12. 08:11:55

Nagyon szívesen, van még egy másik jó oldal is,a www.myp2pforum.eu ,ami a rojadirectához elég hasonló. Ha ezt a kettőt megnézed, biztosan találsz mindig valami linket a meccsedhez, még a Chievóhoz is :-)