Serie A 28. forduló : Juventus - Bologna 4-1

 Folytatja a tapadást az Interre a Juventus csapata, miután a végeredmény ellenére nagy csatában, de a győzelemért rendkívül sokat téve 4-1-re legyőzte a Bologna együttesét. A mérkőzés legjobbja a végig parádézó Giovinco volt, aki remek passzai és mezőnymunkája mellett egy fantasztikus találatot is jegyezhetett. Rajta kívül mindenképpen meg kell említeni Del Pierót is, akit mindössze egy kapufa választott el attól, hogy egy mesterhármassal büszkélkedhessen.

Végeredmény:

Juventus - Bologna 4-1 (0-1)

G.: Salihamidzic 48., Giovinco 71., Del Piero 75., 87., illetve Mutarelli 24.

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Búcsú a Bajnokok Ligájából, hét közben megsérült Nedved, Legrottaglie, Amauri, Sissoko, Marchionni valamint ha ez még nem lenne elég, akkor itt van bonbonként még Trezeguet és Ranieri kislányokat idéző összeveszése is... Azt hiszem így sok mindent elmondhatnánk e magunk mögött hagyott pár napról, de hogy ez a Juventus hete lett volna, azt aligha. Ennek ellenére van olyan jó együttes a torinói klub, hogy megrázva magát tovább folytassa e szezonbéli jó teljesítményét és megpróbáljon újabb és újabb győzelmekkel az Inter nyomában maradni, hátha a nerazzurrók kicsit megzuhannak a hétközben átélt manchesteri kudarctól.

Erre azért meg is van minden esélyük, mert ma esti ellenfelük ugyan képes meglepetésekre, de azért sok mindent elmond azok gyakoriságáról táblázaton elfoglalt 16. helyezésük. Ráadásul nagyon úgy tűnik, hogy a csapat mindig egyetlen játékos aznapi formájától, illetve az általa termelt gólok számától függ, ez pedig nem más, mint Marco Di Vaio, aki persze ezúttal is megpróbál majd borsot törni a viccet annyira a közelmúlt történesi után nem túl jól viselő Zebrák orra alá, akik természetesen külön figyelmet szentelnek majd az ex-juventino ténykedésire.

Ranieri tehát készül a Bologna csillagára, mint külön nyilatkozatban is kitért erre, a bolognaiak pedig masszívan rettegnek attól tartván, hogy a Juventus majd rajtuk kívánja levezetni  kedd este óta felgyülemlett minden dühét.

Sérülések ide vagy oda tehát hazai diadal várható méghozzá nem is a nehezebb fajtából való, a Bologna valószinüleg tudomásul veszi majd, hogy rosszkor voltak, rossz helyen, hálát adván majd fortuna által vezényelt sorsolásuknak.

Várható kezdőcsapatok:

Juventus: Buffon - Grygera, Mellberg, Chiellini, Molinaro - Salihamidzic, Poulsen, Tiago, Giovinco - Del Piero, Iaquinta

Bologna: Antonioli - Zenoni, Terzi, Britos, Lanna - Bombardini, Mingazzini, Volpi, Mudingayi, Valiani - Di Vaio

Kezdés: 20.30, Stadio Olimpico, Torino        Közvetítés: Sport2        stream: link

az őszi találkozó összefoglalója;



A bejegyzés trackback címe:

https://daje.blog.hu/api/trackback/id/tr611002166

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.