Rosella Sensi hivatalos közleménye

Sokat beszéltünk mostanában a Roma jövőjéről és a felbukkant új mecénásokról, illetve a szurkolók egy részének véleményéről, de azt hiszem úgy helyes, hogyha a másik fél, az utóbbi hetekben sokat támadott Rosella Sensi véleményét is megismerjük e kérdésben.

Remek alkalom erre, hogy tegnap este az elnökasszony a klub honlapján hivatalos közleményben reagált az utóbbi hetekben felröppent tulajdonosváltásról szóló hírekre, illetve kitért a csapat idei szezonjára és a klub jövőbeni terveire is.

Összefoglalva mondandóját, ha nem is szó szerint idézve a következőkről beszélt;

A managementnek megvannak a saját tervei és a saját jól műkődő üzleti modellje a klub jelenlegi és jövőbeni irányítására. Az egyesület az utóbbi években sikeresen működött, mint csapat és mint üzleti vállalkozás is, stabil lábakon áll, s köszönhetően a helyes iránynak, a tavalyi évet 20 millió eurós nyereséggel zárta, amellett, hogy az utolsó pillanatig harcban állt a Scudetto megszerzéséért is. Ez az idény kétségtelenül nem az elvártak szerint sikerült, több egymásra rakódó probléma is megakadályozott minket céljaink teljesítésében. Igyekszünk most levonni az utóbbi évek tanulságait, mérlegre téve a helyes és kevésbé jónak bizonyuló döntéseket, hogy a következő szezont eredményesebben zárhassuk. Sokat olvastam az utóbbi időben a klub jövőjét illetően a családom megosztottságáról, de ezúton szeretném e kérdést tisztázni, s kijelentem; abszolút egységes álláspontot képviselünk e kérdésben, mindannyian szeretnénk továbbra is a Roma jövőjéért dolgozni, folytatni az eddigi munkát, a klub számára igyekezvén a legjobb feltételeket megteremteni. Ez nem jelenti azt természetesen, hogy egy a klub számára valóban kedvező ajánlat esetén, mely a Roma helyzetét érdemben javíthatná nem gondolkodnánk el a tuladonosváltás lehetőségén, ha ez az egyesület számára tényleg oly előnyös lenne, de fontos leszögeznem, hogy sem én, sem a családom nem utasított vissza ezidáig egyetlen olyan ajánlatot sem, mely minőségében valóban érdeminek tekinthető lett volna. Valamint ezúton szeretném még tisztázni a félreértések elkerülése végett, hogy a Roma soha nem tette és a jövőben sem fogja az Italpetroli céget finanszírozni, annak adósságai kiegyenlítésére bevételeit fordítani, ennek pontosan az ellenkezője történt hosszú évekenát ezidáig is.

Korrekt szavaknak tűnnek Rosella szurkolók felé intézett gondolatai, bár persze ki-ki döntse el maga, mennyire hisz továbbra is a presidente képességeiben. Egy biztos, a klub idei szezonja után változások biztosan kellenek és lesznek is majd, remélhetőleg azonban a Milánhoz hasonló feltámadás jellemzi majd jövőre a farkasokat is.



A bejegyzés trackback címe:

https://daje.blog.hu/api/trackback/id/tr831105638

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

popp · http://koncertblog.com/ 2009.05.06. 10:36:38

A klub tényleg nyereséges évek óta és olyan borzasztó nagy adóságai sincsenek, ellentétben az Interrel. Az Italo Petroli és így a Sensi család sárhegye viszont ölég tetemes és a hitelező bank szuttyongatja őket. Ezutóbbiról azért beszélhetett volna Rozi.

"nem jelenti azt természetesen, hogy egy a klub számára valóban kedvező ajánlat esetén, mely a Roma helyzetét érdemben javíthatná nem gondolkodnánk el a tuladonosváltás lehetőségén, ha ez az egyesület számára tényleg oly előnyös lenne" - ez viszont új elem, mert eddig a "semmiképp nem válunk meg a klubtól" szöveget mantrázta.

Amúgy szerintem is túlzásba viszik a szurkolók Rosella gyalázását. Sokat köszönhet a klub a családnak és amióta Rozi viszi a dolgokat tényleg tudatosnak tűnő építkezés folyik. Bízom bennem, hogy ez az év csak kisiklás.

Szaki44 2009.05.06. 10:41:00

kisiklás ?? Cassetti Panucci Tonetto Loria Diamutene Brighi ezekkel harcolni a scudettoért ?? persze, hogy 6. helyen áll a csapat... és ha nyereséges a klub miért adnak el kulcsjátékost a szerződés miatt?

popp · http://koncertblog.com/ 2009.05.06. 10:49:49

@Szaki44: Meg kell érteni, hogy vannak gazdagabb klubok, akikkel nem tudunk versenyezni a játékos piacon. Ráadásul Lorián kívül olyan játékosokat veszel elő, akik svagy korábban vagy idén igen sokat tettek a klubért, Diamutene meg keveset játszott ahhoz, hogy pontosan megítéljük a teljesítményét, de az Arsenal ellen jó volt. Számomra meg nem is olyan fontos a Scudetto, elég ha egy versenyképes és szerethető csapata van kedvenc egyesületemnek. És ez mostani is ilyen, attól mert balszerencsés sérüléshullámoktól súlytva idén gyengébben szerepelnek a vártnál.

Szaki44 2009.05.06. 12:49:49

@popp: amúgy én mindig meg voltam elégedve a klubbal, de pont a siker kapujába, hogy igazán elismert nagy csapat legyünk, visszasüllyedünk ezt elég nehezen tudom elviselni. Hát úgy tűnik marad a klub Sensi kézben, ez van hiába lázadozik a többség...

oleandro 2009.05.06. 13:52:38

Az a baj, hogy kiadhat a Rozi akármennyi hivatalos közleményt, már a kutya sem hisz neki. Mindenki emlékszik a tavalyi kamu cáfolatokra, és a hogy egy kamu mesés ajánlattal próbálta zsarolni a sorosékat. Ezért ő sajnos mára eléég hiteltelenné vált.

Calogero 2009.05.06. 14:50:25

Ma nyilatkoztak Flickék a Roma kapcsán és annyit mondtak az egész csak egy nagy kamu.. van ugyan egy Flick nevű ügyvéd, aki kapcsolatban áll a Rómával, de nekik semmi közük ehhez az egészhez.
Na úgy tűnik érik a tavalyi szánalmas szappanopera folytatása.
Bár nehéz hinni most már bárkinek is. Oleandro kb összefoglalta ez ügyben Sensi szavahihetőségét, de úgy néz ki most már a római újságok is csak folyamatosan a sötétben lövöldöznek