Serie A 35. forduló : Sampdoria - Reggina

 A Reggina genovai vendégjátékával kezdetét veszi a Campionato 35. fordulója, mely mérkőzés elsősorban a vendégeknek ígér nem mindennapi izgalmakat. A Sampdoria remek sorozat után kissé leereszteni látszik az utóbbi mérkőzéseken, a bajnokságban legutóbb 1 hónappal ezelőtt, a Lecce ellen tudták begyűjteni a három pontot, s azóta egy döntetlen mellett két vereséget voltak kénytelenek elkönyvelni Mazzarri fiai. Ráadásul ebből legutóbbi vereségük különösen fájó lehet mind a csapat, mind szurkolóik számára, hiszen a Genova elleni városi derby mindig az év mérkőzésnek számít minden blucerchiati szemében. Itt lenne hát a remek alkalom, hogy a Regginának esve megpróbálják legalább részben kárpótolni szurkolóikat, igen ám, de jövő hét szerdán a Coppa Italia döntője vár Cassanóékra, így győzelmi kényszer ide vagy oda, Mazzarri valószínüleg inkább kockáztatja e szombat délutáni mérkőzést néhány kulcsjátékosának pihentetésével, a jövő szerdai diadal reményében.

Ennyi segítség pedig éppen elég lehet az idei szezon végén ismét hihetetlen menekülésbe kezdő Regginának, aki az Atalanta elleni meccs óta egy teljes idényét meghazudtolva kűzd hősként a bennmaradásért. És bár láttunk már korábban félelmetes bravúrokat a reggióiaktól, ha valahogyan sikerülne mégiscsak idén is kivívniuk a jövő évi Serie A-s tagságot, az talán még a 11 pontos hátrányból való bennmaradásuknál is nagyobb meglepetés lenne.

Várható kezdőcsapatok:

Sampdoria: Castellazzi - Raggi, Gastaldello, Stankevicius - Ziegler, Delvecchio, Dessena, Franceschini, Padalino - Marilungo, Pazzini

Reggina: Puggioni - Santos, Valdez, Lanzaro - Costa, Barilla, Carmona, Barreto, Adejo - Brienza - Ceravolo

Kezdés: 18.00, Stadio Luigi Ferraris      Közvetítés: Sport1

Őszi végeredmény: Reggina - Sampdoria 0-2



A bejegyzés trackback címe:

https://daje.blog.hu/api/trackback/id/tr881111409

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Calogero 2009.05.09. 19:19:43

Arrivederci ragazzi! Viszlát jövőre a B-ben