Serie A 35. forduló : szombati végeredmények

 Kiütéses Sampdoria- és bravúros vendég győzelmet hozott a Serie A 35. fordulójának két szombati mérkőzése. Pályára lépett mindkét kupadöntős és kifejezetten sok, összesen kilenc gólnak örvendhetett a két stadionba kilátogató összesen 40 ezer szurkoló. Az Udinese győzelmével már csak mindössze két pontra van az UEFA kupát jelentő 6. helytől, míg a Reggina genovai vereségével tulajdonképpen elbúcsúzhat az első osztálytól.

Sampdoria - Reggina 5-0 (3-0)

G.: Dessena 1., 31., Delvecchio 37., Marilungo 46., Pazzini 52.

Kiállítva: Valdez 19.

Sampdoria: Castellazzi - Stankevicius, Gastaldello, Raggi (Regini) - Padalino, Dessena, Delvecchio, Palombo (Franceschini), Ziegler - Pazzini (Mustacchio), Marilungo

Reggina: Puggioni - Lanzaro, Valdez, Santos (Cirillo) - Adejo, Carmona, Barreto, Barillà (Corradi), Costa - Brienza, Ceravolo (Viola)

összefoglaló: link

 

Lazio - Udinese 1-3 (0-0)

G.: Rocchi 56., illetve Flores 60., D’Agostino 69., Quagliarella 86. – 11-esből

Kiállítva : Brocchi 87.

Lazio: Muslera - De Silvestri (Brocchi), Siviglia, Rozehnal, Radu - Lichtsteiner, Dabo (Meghni), Matuzalem, Del Nero (Mauri) - Zarate, Rocchi

Udinese: Handanovic - Isla, Zapata, Domizzi, Pasquale (Lukovic) - Inler, D’Agostino, Asamoah - Pepe, Quagliarella, Sanchez (Floro Flores)

összefoglaló: link

 



A bejegyzés trackback címe:

https://daje.blog.hu/api/trackback/id/tr611112326

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2009.05.10. 10:41:13

De jóóóó, ez az Udine. Előre azt hittem csak Di Natale és Quagliarella, aztán hozzátettem Handanovicsot és Pepet, aztán ma már tudjuk, hogy D'Agostino, esetleg Inler, Isla, Asamoah ugyanolyan jó. Pasquale sem kutya, meg Floro Flores sem, meg Zapata sem. Baromi jók!
Mi lenne, ha egyszer meg akarnák tartani őket!

popp · http://koncertblog.com/ 2009.05.10. 22:51:19

@mbemba: Én csak azt nem értem, hogy a jó rajt után mi volt az a 3-4 hónapos elhúzódó hullámvölgy a szezon derekán.

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2009.05.11. 09:05:20

@popp: Akkor volt a legnagyobb terhelés alatt a csapat (a válogatottak is nyomták), meg hát azért, miről van szó egy gólos vereségek tömkelege volt (Chievo, Reggina, Inter is eggyel nyert, meg pár döntetlen.)

AZ edző ezt mondta: Sok volt az UEFA, meg sok volt a sérült!

Tudtátok, - megírtam (össze)foglalómban -, hogy D'Agostino bajnok volt a Romával?!?!?!