Serie A 26. forduló: Sampdoria - Milan /videóval frissítve/

 Két, a hétközi nemzetközi kupafordulóban levitézlett együttes próbálhatja ma kiengesztelni szurkolóit, de ha őszinték akarunk lenni, nem nagyon tudnak a felek olyan eredményt produkálni, mellyel megbocsátható lenne e csütörtöki parádé. Ellenben e nyomás valószinüleg egy nagyon jó mérkőzést szül majd, egy, az utóbbi időben a bajnokságban a gödörből kievickélni látszó Samppal és a Galliani ultimátum következtében heves ostorcsapásokkal felpaprikázott Milánnal Genova zöld gyepén.

Hazai oldalon egy hétközben pihentetett Cassano - Pazzini páros, míg a vendégeknél három kidőlt irányító, nem sokjót sejtet hát e kiruccanás a vörös-feketéknek.

Hiányzók, visszatérők:

Krsticic, Delvecchio, Bellucci a hiányzók hazai részről.

Míg a vendégeknél hosszú a hiányzók sora, Gattuso, Borriello, Kalac, Kaká, Nesta, Seedorf, Ronaldinho és Ambrosini biztosan nem lépnek ma pályára.

Várható kezdőcsapatok:

Sampdoria: Castellazzi - Raggi, Lucchini, Accardi - Padalino, Sammarco, Palombo, Franceschini, Pieri - Pazzini, Cassano

Milan: Abbiati - Zambrotta, Bonera, Maldini, Jankulovski - Beckham, Pirlo, Flamini, Jankulovski - Pato, Inzaghi (Sevchenko)

Kezdés: 15.00           Közvetítés: Sport2             Stream: link

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Végeredmény:

Sampdoria - Milan 2-1 (1-0)

G.: Cassano 33., Pazzini 51., illetve Pato 80.



A bejegyzés trackback címe:

https://daje.blog.hu/api/trackback/id/tr41973314

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.