Serie A 26. forduló: vasárnap délutáni mérkőzések /videókkal frissítve/

 Vasárnap délután a Samp - Milan mérkőzés mellett további hat találkozóval folytatódik a Campionato. Az összecsapások közül mindenképp kiemelkedik a Catania palermói vendégjátéka, mely kapcsán, ha akad köztetek olyan, aki szeretné visszaidézni a Fradi - Újpestek késhegyre menő egymásnak feszüléseinek könnygázba veszett hangulatát, na az ne szarakodjon ma holmi újabb Beckham kiruccanásnak tapsikáló, békésen zászlókat lengető Sampdoria - Milánnal, hanem bizony tapadjon a monitor elé és serényen vaffanculózzon az áldozatot követelő néppel, mondjuk itt.

Lesz még ma ezen kívül ígéretesnek tűnő és valószinüleg meglepetéseket tartogató Siena - Genoa, alkalma nyílik a Fiorentinának amszterdami kiruccanásának fájó emlékei enyhítésére, egy ezúttal legeslegutolsó szalmaszálába kapaszkodni kénytelen Reggina otthonában, mely, ha ma sem nyer, nyugodtan hajthatja fejét a szurkolói által Reggio főterén ácsolt Serie B feliratú giotin alá.

Az egyetlen állva maradt olasz UEFA csapat (na ő is már csak egy körig) a Leccét fogadja, s ennél remekebb alkalom nem is jöhetett volna Di Natalééknak, hogy végleg maguk mögött hagyják hosszú keserves hetek magukról lerázni képtelen krízisét, a Lecce legyőzése egy önbizalomtól duzzadó Udinesének nem okozhat problémát.

Az Atalanta - Chievo talán a forduló legsimább összecsapása lesz, a bergámóiak csak és kizárólag hazai pályán vitézkedő kivégzőosztaga ezúttal az egyébként szépen magára talált Chievo tanácstalan tizenegyét fogja élve felfalni, hacsak Del Neri szíve és kapcsolatai nem eredményeznek egy nagyon békés délutáni pontosztozkodást, pánikoló gólszerzőkkel és nyomban segítségükre siető védőkkel, kéz a kézben.

A Cagliari - Torinón végre eldől, hogy a vendégek csak valami csoda folytán nyertek e múlt hétvégén újra meg egy találkozót, vagy ez valóban a klub túlélésének első komolyabb lépése volt, mindenesetre, ha megremegnek, a Cagliari biztosan lecsap, tovább folytatva a szezonban mutatott parádéját.

Délutáni mérkőzések, kezdés 15.00

 

Siena - Genoa

Reggina - Fiorentina

Cagliari - Torino

Palermo - Catania

Udinese - Lecce

Atalanta - Chievo

Sampdoria - Milan

 (Sport2)

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Végeredmények:

Siena - Genoa 0-0

Reggina - Fiorentina 1-1 (Sestu 21., illetve Bonazzoli 23.)

Cagliari - Torino 0-0

Palermo - Catania 0-4 ( Ledesma 14., Morimoto 37., Mascara 44., Paolucci 66.)

Udinese - Lecce 2-0 (D'Agostino 75., Pasquale 94.)

Atalanta - Chievo 0-2 (Langella 78., Pellissier 89. 11-esből)

Sampdoria - Milan 2-1 (Cassano 33., Pazzini 51., illetve Pato 80.)




A bejegyzés trackback címe:

https://daje.blog.hu/api/trackback/id/tr6973371

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2009.03.01. 19:07:06

Csak a Chievo! Csak a Chievo!
Hát nem vaffanculóztam én, mert nagyon örültem, annak amit láttam.
Remélem este kiteljesedik ez a szép forduló. Inter-Roma 1-2:)
Nem fogadtam rá!

Calogero 2009.03.01. 19:54:45

Ez jó hír, a Chelsea - Juvéból kiindulva, akkor még bármi lehet :-D Nekem a Chievo meccs kicsit gyanús, de azért mindenképpen gratulálok! Ezek szerint 5góllal vagytok jobbak nálunk

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2009.03.01. 20:27:30

@Calogero: Szerintem nek kell gyanús legyen. Chievo tényleg jó formában van, az utolsó 9 meccsen 1-szer veszítettek. Most meg gyün a Cagliari.
Ha Perrotta és Brighi visszajönne, akkor 6-tal.:)))
Téééévé!