Diego : Nemsokára hivatalos bejelentés

 Jean-Claude Blanc és Alessio Secco tegnap olasz lapértesülések szerint Torinóban fogadta a Werder Bremen képviselőit, hogy megegyezésre jussanak Diego vételáráról. A brazil játékossal állítólag már múlt héten dűlőre jutott a klub, s a középpályás kijelentette, hogy szeretné a Zebráknál folytatni pályafutását. Úgy tűnt innentől már nem lesz nehéz dolga a bianconerinek dűlőre jutni a német klub vezetőségével, de időközben képbe került a Bayern München is, akik a nyáron valószínüleg klubot váltó Ribéry utódjaként látnák szívesen a Werder sztárját, s állítólag már ajánlatot is tettek a játékosért, ami viszont magasabbnak bizonyult a Juventus által kínáltaknál. Így a brémai klub érthető mód a Bayern ajánlatát preferálta volna, ez viszont nem tetszett sem a játékosnak, sem managerének, aki egyben édesapja is, s miután ők birtokolják a futballista játékjogának 15%-át, így végül ez úgy tűnik elegendőnek bizonyult, hogy a német klubot a Juventusszal való megegyezésre kényszerítsék.

Ami a Tuttosport, illetve a Corriere dello Sport értesülései szerint tegnap este sikeresen be is következett, s a brazil szerződtetésének hivatalos bejelentése sem várat már sokat magára. Így úgy tűnik fellélegezhetnek a bianconeri szurkolói, a vezetőség valóban azon fáradozik, hogy tartsa ígéretét és a következő idényre világsztárokkal erősítse meg az idén kissé gyengébben szereplő csapatot.

· 1 trackback 

A bejegyzés trackback címe:

https://daje.blog.hu/api/trackback/id/tr181107557

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: xxxvideoshd 2019.01.14. 05:01:01

Battlefield bad company 2 vietnam skidrow rar password - diacomritinc

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Asidotus 2009.05.07. 11:16:45

Vajon mennyivel ígért többet a Bayern, hogy a Werdernek megérje a legfőbb riválisának adni legjobb játékosát? Ugyanis sosem értettem, hogy miért erősíti valaki az ellenfelet.
Nagyon remélem, hogy Diego csodát fog tenni nálunk!

Calogero 2009.05.07. 13:06:27

Most olvastam egy másik cikket, hogy állítólag tényleg megegyeztek mindenben, 23 millió euróért 4 évre igazol a Juvéba, évi 3,8 millió euróért. Hivatalos bejelentés néhány nap múlva az UEFA meccs miatt. Lassan lehet kezdeni örömködni

Unimuck 2009.05.07. 15:12:19

Én még nem hiszem el, majd ha Juve mezbe pózol és a juventus.com-on is kint lesz, akkor bontok pezsgőt :) A következő pezsgőbontás, pedig Ranieri távozásánál lesz.
Köszönet az eddigi munkájáért, de tényleg nem képes egy-egy jó csapatatot a legmagyasabb szintre emelni. Lásd Valencia, Chelsea és most a Juve.
És, h mit is gondolok még a munkájáról, azt már a "Szezon legjei" poszthoz leírtam.

madbalee 2009.05.07. 17:50:47

1 jó játékossal lesz gazdagabba Seria A

Asidotus 2009.05.08. 12:06:58

Nagyot játszott Diego csütörtökön a Hamburg elleni UEFA-kupa elődöntő visszavágón.
És tökéletes Nedved -utód, mert még a döntőt is kihagyja :)