Storari mentette meg a Milant, pontot vesztett a Juve a Bologna ellen, az utolsó pillanatban egyenlített a Roma

Ha eddig esetleg vitatta volna bárki, hogy az olasz bajnokság idén minden korábbinál kiegyenlítettebb, s bizony szinte bármely együttes képes lehet arra, hogy egy-egy sztárklub bajszát megrángassa, akkor e forduló után kénytelen lesz ő is belátni, pokoli izgalmak várnak még ránk az idény során. A Milan úgy játszott döntetlent korábban rettegett otthonában az újonc Bari ellen, hogy Leonardo (aki mondjuk ki nem való a rossoneri kispadjára) összetehette két kezét, hogy nem kaptak egy sima ötöst a szinte kedvére helyzetek sokaságát kialakító (és elszórakozó) déliektől. A Juve hiába szerzett vezetést a tavalyi idény során mindvégig a kiesés ellen kűzdő Bologna ellen, a második félidei kissé takarékra vett tempó megbosszulta magát és a vendégek végül teljesen megérdemelten egyenlítettek. Míg a vasárnap pályára lépő harmadik nagycsapatként számon tartható Roma is mindössze kitartásának és némi szerencsének köszönhette, hogy nem vereséggel távozott a Catania otthonából, a szicíliaiak közelebb álltak a győzelemhez, De Rossi az utolsó utáni pillanatban mentett pontot.

A többi pályán:

Az Udinese simán verte remek hajrájának köszönhetően az idegenben kissé halovány Genovát ( Di Natale 8.! gólját szerezte), mint ahogy a Cagliari is némi meglepetésre könnyedén hozta el a három pontot a remekül rajtoló Parma otthonából. Donadoni fellélegezhet, hiszen Hamsik duplája egyelőre az állását mentette meg, míg a Laziónál kezdetét vette a szokásos éves krízishelyzet, a Palermo ellen hazai pályán mindössze csak egy döntetlenre futotta (3 forduló óta nyeretlenek így Lotitóék), míg Verónában egy Chievo, illetve egy exChievo csatár góljaival 1-1-re végeztek a csapatok, ezzel Contéval kispadján második mérkőzésén második pontját szerezte a korábban csak vereségekig jutó Atalanta.

Juventus - Bologna 1-1 (1-0)

G.: Trezeguet 24, illetve Adailton 92.

Catania - Roma 1-1 (1-0)

G.: Morimoto 22., illetve De Rossi 92.

Chievo - Atalanta 1-1 (0-0)

G.: Pellissier 77., illetve Tiribocchi 72.

Lazio - Palermo 1-1 (0-0)

G.: Zaraté 82., illetve Cavani 75.

Napoli - Siena 2-1 (0-0)

G.: Hamsik 49., 64., illetve Maccarone 56.

Parma - Cagliari 0-2 (0-1)

G.: Jeda 8., Dessena 58.

Udinese - Genoa 2-0 (0-0)

G.: Di Natale 82., Pepe 88.

Milan - Bari 0-0

 

kép: Cds



A bejegyzés trackback címe:

https://daje.blog.hu/api/trackback/id/tr331412152

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Unimuck 2009.09.28. 13:15:55

Juve álmosan játszott, csak támadgatott, de nem vette komolyan a bolognai rohamokat, ennek a végén meg is lett a böjtje.. Molinaro fantasztikus felmentési kísérlete után.. Amikor elléphetne a Juve az Intertől, produkál egy gyenge játékot, nem értem.
A Milan meg összeteheti a két kezét, h a Bari nem verte agyba-főbe őket. Ha 0-3, egy szót sem szólhatna Leonardo. Lassan edzőváltás szagát érzem.

Calogero 2009.09.28. 14:38:34

@Unimuck: kérdés, hogy az segít-e majd. Nem, mintha Leonardo megérdemelné a Milan kispadját, de itt akkora változás kéne, hogy érdemben javuljon a csapat, hogy ahhoz a keret majdnem egészét ki kellene cserélni azonnal. Nem azért, mert mindenki rossz játékos lenne, csak akik húzni tudnák ezt a csapatot, azok már erre képtelenek 10 Milánóban töltött és mindent megnyert év után