A Juve és a Milan is fél lábbal a legjobb 16 között

Nem bírt egymással az ősz rangadójának kikiáltott kedd esti San Siro-ban megvívott találkozón a Milan és a Real Madrid csapata, Benzema 29.percben szerzett vezető találatára Ronaldinho gyors eszmélés után büntetőből válaszolt, így végül kénytelenek voltak megosztozni a pontokon a felek. A mérkőzés nagy kűzdelmet, sok hibát, de lüktető iramot hozott, s a döntetlen talán meg is felelt a találkozó összképének, megjegyzendő azonban, hogy Ronaldinho egyenlítő találata után a német játékvezető egy teljesen szabályos góltól fosztotta meg a rossonerit (két mérkőzés alatt másodszor fordult ez elő). Döntetlenjével a Milan (jobb egymás elleni eredményének köszönhetően) 7 pontjával a csoport élén áll, megelőzve a szintén 7 pontos Real Madridot, a 6 pontos Marseillet és a három ponttal büszkélkedő Basel Zürich csapatát.

Az este másik olasz vonatkozású mérkőzésén hozta a kötelezőt a Juventus, Camoranesi 47.percben szerzett góljával (Caceres kiváló beadása után) sikerrel zárta izraeli kirándulását. S mivel a csoport másik mérkőzésén a Bordeaux meglepetésre idegenben is győzni tudott a Bayern München ellen, így a bianconeri már csak karnyújtásnyira van a továbbjutástól, hátralévő két mérkőzésén (Bayern o, Bordeaux i) mindössze két pontra van szüksége, hogy biztosítsa helyét Európa legjobb tizenhat csapata között.

MILAN–REAL MADRID 1-1 (1-1)
Gólszerző: Ronaldinho (35. - 11-esből), ill. Benzema (29.)
Milan (4-2-1-3): Dida – Oddo, Nesta, Thiago Silva, Zambrotta – Ambrosini, Pirlo, Seedorf – Pato, Borriello (Inzaghi, 79.), Ronaldinho
Real Madrid (4-2-3-1): Casillas – Ramos, Pepe, Albiol, Arbeloa – Lass, Xabi Alonso, Marcelo, Kaká, Higuaín (Raúl, 75.) – Benzema (Van Nistelrooy, 82.)

 

MACCABI HAIFA-JUVENTUS 0-1 (0-1)
Gólszerző: Camoranesi (45+2.)

Maccabi: Davidovics - Mesumar, Teixeira, Keinan, Masilela - Katan, Boccoli (Zaguri, 71.), Culma (Gadir, 46.),  Osman - Dvalisvili (Rafajelov, 56.), Arbeitman
Juventus: Buffon - Martín Cáceres, Legrottaglie, Chiellini, Grosso - Felipe Melo, Poulsen - Camoranesi, Diego, Tiago (De Ceglie, 60.) - Amauri (Trezeguet, 84.)



A bejegyzés trackback címe:

https://daje.blog.hu/api/trackback/id/tr721501713

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.