Pazzini; arrivederci Firenze

 A mai nap talán legkiemelkedőbb hírével kezdeném, a Sampdoria leigazolta 8 millió euróért a violák mellőzött csatártehetségét. Giampaolo az utóbbi hónapokban szinte egyáltalán nem jutott lehetőséghez Firenzében, a genovaiak pedig kaptak az alkalmon és csapatukba csábították az ifjú csatárzsenit.

A violáknál további hír még, hogy Osvaldo hétvégén valószínúleg kiállításával az utolsó esélyét játszotta el, a lila-fehérek azt tervezik még az elkövetkező napokban megköszönök eddigi szolgálatait és viheti, aki akarja.

Dellafiore Palermóból visszaköltözik Torinóba, szó mi szó, Rosináék védelmére ráfér az erősítés.

Hír még, hogy Mark Edusei búcsút int Szicíliának, hiszen a Palermóiak megállapodtak a Barival átigazolása ügyében.

És, ha már átigazolás, nézzük, hogyan alakult mai nap a Manchester City és a Serie A kapcsolata, ezúttal Kaká főszereplésével. Nem mondhatnánk, hogy váratlan fordulatként, de a brazil illedelmesen megköszönte arab kérői érdeklődését és kijelentette, hogy ő valószínűleg a Milanban fog megöregedni, szóval köszöni, de nem kér a ködös Albion nyújtotta élményekből.

És nézzük a nap további pletykáit. Miközben Cé Ronaldo már állítólag újfennt megállapodott a Reallal, miközben Manchesterben esküsznek, hogy marad Angliában az olasz sajtó kiszagolta, hogy Mourinho titokban találkozott honfitársával átigazolásának ügyében...

További Interhez köthető hír, hogy a nerazzurrik állítólag készek Arshavint elorrozni az Arsenal orra elől, amivel, talán, ha maguk nem is nyernek oly hatalmasat, a Roma hívek azért majd bizton megköszönik eme nemes gesztust.

Apropó Roma, a bordó-sárgák kapcsán megemlíthető, hogy felvetődött egy állítólagos Aquilani-Balotelli csere ötlete, amitől a bordó-sárgák ultrái megkockáztatom nem lennének úgy elragadtatva, emellett pedig Lippi reagált Totti válogatottba való visszatérésének lehetőségét felvető nyilatkozatára, miszerint köszöni Francesconak a bizalmat, de azért továbbra is ő szeretné eldönteni kit hív be a csapatba.

Ennyit a mai hírekről egyenlőre, este Juve-Catania (Coppa Italia, 21.00- Sportklub), valamint Roma-Sampdoria (Serie A, 20.15-Sport1), reméljük a tegnap estéhez hasonló izgalmakkal.

Címkék: calciomercato 

A bejegyzés trackback címe:

https://daje.blog.hu/api/trackback/id/tr97877745

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Cucchiaio 2009.01.14. 19:39:59

Pazzini a Sampban?! Ez nagy madárság volt a violáktól.. Éljen a ma esti 85 perces derby :-)

Unimuck 2009.01.14. 23:24:16

Baptista mekkora gólokat lőtt... Samp nagyon gyengén játszott már a második félidőben, de ez a Roma érdeme is. Vucicnic és Totti nélkül is most simán hozták a meccset. Kell még Pazzini Cassano mellé és az már nem lesz gyenge csatársor... Hétvégén beérheti a Roma a városi rivalist, mert a Juve 3 pontért utazik az Olimpicoba!

Calogero 2009.01.14. 23:49:09

Hát lehet, hogy annyiért utazik, de hogy mennyivel távozik majd.. :-) Baptista tényleg nagy volt. Szép lassan felépülnek a sérültek és a Rómából újra csapat lesz