Kaká a végén tényleg kiköt Manchesterben?

 Szokásos kacsának indult, azonban az ügy kezd komollyá válni. Na nem azért,mert a brazilt annyira megfogta volna a City ajánlata, hanem, mert a Milan esett erősen gondolkodóba, hogyha valóban 100-110 millió eurót be tudna zsebelni Kakáért, akkor arra már lehet tényleg érdemes volna rábólintani.

  Innentől fogva, ha a hír igaz, a transzfer már csak a brazilon múlik,aki ugyan kijelentette nemrég, hogy a Milanban szeretne megöregedni, de korábban azt is nyilatkozta, addig marad Milánóban, míg úgy érzi a klubvezetés megakarja őt tartani és legalább annyira szeretné, hogy itt játszon, mint ő maga.

Azt hiszem izgalmas órák elé nézünk, a Gazzetta szavazásán mindenestre a szurkolók véleménye szerint a brazilt ennyi pénzért el kellene engedni, más kérdés, hogy a befolyt pénzből a Milan képes lenne-e ekkora klasszist igazolni, hiszen Olaszországba az utóbbi néhány évben azért nehezebben csábíthatók a mercato legkeresettebjei.

Szóval folyt.köv. hamarosan, amint valami lényeges változás történik, arról mindenképpen beszámolunk.

A nap híreihez tartozik még, hogy a Roma úgy tűnik kapva kap az alkalmon és, ha már a violák annyira nem marasztalják, bizony futnak még egy kört Osvaldo ügyében, remélhetőleg a korábbiaknál több sikerrel. Szintén a farkasokkal kapcsolatos hír, hogy Baptista remek teljesítménye után szinte románccá forrott edző, játékos és a csapat viszonya, hisz míg Baptista a csapatot és a csapat Baptistát magasztalta, addig kiderült, hogy a brazil leigazolásáért maga Spalletti kardoskodott, hisz a játékost már korábban is oly nagyra becsülte. Most lehet hát igazán jó rómainak lenni, de azért ne féltékenykedjünk, ilyen szezonkezdet utáni feltámadás után, bizony joggal alakulhat ki "más" hangulat is az öltözőben

Címkék: kaká calciomercato 

A bejegyzés trackback címe:

https://daje.blog.hu/api/trackback/id/tr23879713

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.