I.17; Hétközi hírek, calciomercato

 A Manchester City tovább folytatja ámokfutását megérezve a vér szagát, mostmár 125 millióra emelték ajánlatukat, miközben Materazzit is megkörnyékezték az arab angol klub képviselői. Eközben tovább folytatódik Diego és a Juventus szappanoperája is, bár ez úgy tűnik lassan happy enddel végződhet. Cannavaro ügynöksége felvette a kapcsolatot a Napoli veztőségével, így elképzelhető, hogy összejön sokak nagy álma és Fabio nyártól a kék-fehéreknél folytatja.

                Kezdjük hát a legfontosabbal, a Sky Sports adta hírül először, hogy a Milan tegnap este valóban gondolkodóba esett a City ajánlatát látván, s mivel Hughesék igyekeztek kapni az alkalmon, így még tovább emelték ajánlatukat, immáron 125 milliót kínálva a korábbi aranylabdásért, illetve még további 30 millióval számoltak, melyet "egyéb" költségekre számoltak (gondoltak itt elsősorban a játékos ügynökére, illetve Kaká aláíráspénzére).

Az üzlet megkötése tehát egyenlőre úgy tűnik, már csak órák kérdése, de azért még reménykedhetünk abban, hogy a brazil kijelenti, ő bizony maradni szeretne Itáliában.

Mindenesetre az, hogy Európa eddig egyik leggazdagabb klubjának legféltettebb játékosát így kilóra megveheti a City, alaposan felborít minden eddigi erőviszonyt Európában, kiemelve az angol klubbot minden eddigi elitcsapat fölé kilométerekkel, már anyagi lehetőségek terén.

További hír még, hogy a Fiorentina úgy tűnik tovább folytatja kiárusítását, ezúttal Semioli Genoába, illetve Osvaldo Bolognába költözése merült fel, s a napokban kiderül a felek egyezségre tudnak-e jutni a két játékos kapcsán, mindenestre a violák egyikükhöz sem ragaszkodnak igazán.

A hét elején pletykaként felmerült Balotelli-Aquilani  nyári klubcsere kiváló témát szolgáltat az olasz újságíróknak, ezúttal a Tuttosport foglalkozik bővebben e kérdéssel, boncolgatva az esetleges tranzakció további részleteit.

Ennyit a calciomercato alakulásáról, az egyéb hírek közül kiemelhető, hogy Chiellini felépült sérüléséből, teljes intenzitással edz már csapattársaival, így biztosan ott lesz a hétvégi, Lazio elleni keretben.

Címkék: kaká calciomercato 

A bejegyzés trackback címe:

https://daje.blog.hu/api/trackback/id/tr75881298

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Cucchiaio 2009.01.16. 10:41:52

A foci megcsúfolása lenne, ha Kaká a Citybe igazolna! Persze, mindig "van az a pénz", de azért ez már tényleg túlzás.