Coppa Italia, megvan az első elődöntős

 Nagy izgalmak után, némi meglepetésre a rendes játékidőben elért 1-1-et követően, végül tizenegyesekkel az elődöntőbe jutott a Sampdoria, ahol Pazzini máris elkezdte törleszteni vételárát a blucerchiatiknak. Az Udinese ugyen többet támadott és a rendes játékidő utolsó perceiben döntetlennél még büntetőhöz is jutott, Mirante azonban a végső párbajban őrületbe kergette Pepééket, így tovább folytatódott a hazaiak vesszőfutása.

Az első félidő nem hozott túl nagy izgalmakat, mindkét csapat úgy tűnt félt kockáztatni, így nagyobb helyzetek nélkül zárult az első játékrész, Di Natale volt csak talán az, aki valamelyest kimagaslott a mezőnyből.

Szünet után azonban nagyobb sebességre kapcsoltak a hazaiak, több lehetőséget is kialakítva, a befejezésnél azonban rendre hibáztak, illetve egy alkalommal Di Natale próbálkozásánál a lécet érintve hagyta el a játékteret a labda. De, hogy a vendégek sem a vereségért jöttek, azt bizonyította néhány veszélyesebb kontrájuk, majd jött az 55.perc, amikor a frissen igazolt és odáig is igen aktív Pazzini szánta rá magát egy lövésre és Handanovics hiába nyújtózott, a Samp megszerezte a vezetést.

Mindössze 8 percet kellett várni az egyenlítésre, amikor is erősen vitatott büntetőhöz jutottak a hazaiak, de a vendégek hiába reklamáltak, s Di Natale biztosan értékesítette a tizenegyest. A fekete-fehérek e találattól új erőre kaptak, nyomtak is a hátra lévő 30 percben és úgy tűnt erőfeszítéseik meghozzák gyümölcsüket, amikor az összecsapás utolsó másodperceiben újabb tizenegyeshez jutottak, de az első gólra váltó Di Natale ezúttal a lécet találta telibe.

A hosszabbításban már csak két alaposan elfáradt csapatot láthatott a stadion nem túl szép számú közönsége, így aztán jöhettek a büntetők.

A büntetők, melyet Mirante révén a vendégek nyertek, hisz a Samp kapusa kétszer is hárítani tudott, előbb D'agostino, majd Pepe lövését, míg Pazziniék nem hibáztak, így az elődöntőben várhatják a ma esti Inter-Roma mérkőzés győztesét.



A bejegyzés trackback címe:

https://daje.blog.hu/api/trackback/id/tr70894513

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Unimuck 2009.01.22. 00:04:11

Meglepetés, bár az Udinese sincsen mostanában nagy formába, de azt hittem azért a Sampot lenyomják hazai pályán...

Calogero 2009.01.22. 00:28:29

Marino asszem lassan csomagolhat.. Hétvégén Palermóba utaznak és mivel ez egyébként sem tűnik sétagaloppnak, ráadásul egy újabb vereséget is valószinüleg nem nagyon díjaznának Udinében...szóval lehet találgatni ki lesz az új trénerük jövő héttől.
Úgy hallottam Várhidi éppen szabad :-)