Coppa Italia: Lazio - Torino beharangozó

 Egy mérkőzéssel folytatódik ma a Coppa Italia sorozata, amin a Lazio feladata, hogy ne csak a rendezés jogán tegye érdekelté az olasz fővárost a további kűzdelmekben, s valljuk meg őszintén, erre meg is van minden esélye, hiszen a gyengélkedő Torino látogat Pandevék otthonába.

Rögtön a hazaiakhoz kapcsolódó hír, hogy mai nap hivatalossá vált, miszerint az igencsak mellőzött Makinwa a Chievóhoz szerződött. A 25 éves támadó nem tudta felvenni a versenyt a Zarate, Rocchi, Pandev hármassal a csapatba kerülésért, így arra kérte még az átigazolási szezon kezdete előtt a klub vezetését, hogy tegyék lehetővé távozását. Lotitónál megértő fülekre talált a csatár, így egyenlőre, ha csak az év végéig is, de kölcsönben a Chievónál bizonyíthatja, hogy hiba volt nem számolni vele a fővárosban.

Szintén a hazaiakat érintő hír, hogy Massimo Mutarelli szerződtetését tegnapi napon hivatalosan is bejelentette a Bologna, így a 31 éves középpályás búcsút intett eddigi otthonának, a Stadio Olimpiconak.

Ha már átigazolások, ejtsünk néhány szót a vendégekről is, akik a Genoával folytatnak komoly csatát a tavaly még Inter játékos, idén a Quaresma üzlet részeként Portóba kerülő Pelé leigazolásáért, aki állítólag szívesen szerepelne újra a Serie A-ban.

A várható kezdőcsapatok:

Lazio: Muslera-De Silvestri,Siviglia,Cribari,Kolarov-Brocchi,Dabo,Firmani-Foggia,Zarate-Rocchi

Torino: Sereni-Colombo,Di Loreto,Natali,Ogbonna-Abate,Corini,Barone,Rosina-Stellone,Amoruso

Lazio - Torino 21.00 (Sportklub)



A bejegyzés trackback címe:

https://daje.blog.hu/api/trackback/id/tr59895797

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.