Mourinho kifakadt, a Juve Diego nyomában, Sensi dühös a játékvezetőkre

 Kezdjük a tegnapi kupameccs visszhangjaival, Rosella Sensi a Roma presidentéje a tegnapi vesztes kupacsata után felháborodva nyilatkozott az őt kérdező Roma Channelnek, véleménye szerint az Inter a bíróknak köszönheti továbbjutását. Az elnöknő kijelentette, hogy nagyon dühös, mert a bíró nem egy esetben a hazaiak előnyére tévedett, megfosztva ezzel csapatát a továbbjutástól, célozva itt elsősorban a hazaiak győztes góljára, mely előtt Samuel egyértelműen lesről csúsztatta a labdát a Roma kapuja felé. Sensi szerint az Internek nincs szüksége ilyen győzelmekre, az nem szolgálja a milánói csapatot, ha ilyen eszközökkel nyer meg egy találkozót.

Spalletti azonban már békülékenyebb hangnemet ütött meg, ő úgy látta mindkét csapat remek játékot produkált, ezúttal csapata volt az azonban sajnos, akinek búcsúznia kellett a további kűzdelmektől.

A hazaiak trénere is újra a középpontba került, miután a La Repubblica jól értesült újságírói idézték szavait, melyet játékosai felé címzett a vasárnapi 3-1-gyel végződő vesztes bergamói kirándulás után, a portugál játékosait egy rakás szarnak nevezte, kiemelve, hogy ahhoz, hogy Scudettot nyerjenek meg kell hallniuk a pályán, hisz hiába a korábbi sorozatban három arany, az elsőt az edző szerint a bíróságtól kapták, a másodiknál a pontlevonások miatt nem volt ellenfelük, míg a tavalyit mindössze az utolsó fordulóban sikerült megnyerniük nagy nehezen. Lássuk be, van némi igazság szavaiban.

Ranierit is mikrofonvégre kapták mai nap, érdeklődve csapata jövőbeni terveiről, s a Juve edzője immáron hivatalosan is elismerte, hogy a zebrák azon vannak, hogy szerződtessék a Werder sztárját Diegot, Nedved jövőbeni pótlására. Egyenlőre még csak elemzik a játékost, az hogyan passzolhatna a Juve játékrendszerébe, igyekezve a jövőben helyet találni a brazil középpályásnak, de hamarosan komolyabb lépéseket is terveznek szerződtetése ügyében. Csapata terveiről szólva elsősorban a Bajnoko Ligája fontosságáról beszélt, úgy érzi nem lehetetlen számukra a döntő elérése és, ha csapata kellőképpen harapni fog, továbbjuthatnak a Chelsea ellen, egy lépéssel közelebb kerülve az áhított cél felé.

Szintén a zebrákkal kapcsolatos hír még, hogy állítólag a napokban megkeresték Kuytot leigazolása okán, de menedzsmentje kizárta a játékos Torinóba költözésének esélyét.



A bejegyzés trackback címe:

https://daje.blog.hu/api/trackback/id/tr91895949

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.