Újabb botrány a Serie A-ban?

 Az Il Giornale mai számában hozta a szenzációt, értesüléseik szerint a milánóiak az előző szezon végén szándékosan engedtek ki pontokat a kezükből, ezzel szorossá téve a bajnokság hajráját. A háttérben természetesen a sportfogadás áll, a kék-feketék így verték fel oddsaikat a Scudetto megszerzését érintően. Az ügy kapcsán felmerült Roberto Mancini és bizonyos Domenico Brescia neve (utóbbi ráadásul komoly mafia kapcsolatokkal bír), akik kapcsolata egyszer már a tréner állítólagos drogügye folytán is felmerült korábban.

                          Az ügyészség a 24.forduló megkezdésétől fókuszál most vizsgálatában  az előző szezonra, hisz ez volt az az időpont, amikortól több fogadóiraoda is felfüggesztette a fogadásokat a Scudetto megszerzésének kimenetele kapcsán. Manciniék állítólag ezen időszaktól kezdve kezdtek egyre érdekesebb eredményeket produkálni, szép lassan leredukálva utcahossznyi előnyüket a második helyen álló Rómával szemben.

Konkrét vádak is megfogalmazódtak a nerazzurrókkal szemben, miszerint szándékosan halogatták Ibrahimovic sérülésből való visszatérését, illetve az utolsó előtti fordulóban, amikor hazai pályán hozhatták volna bajnoki címüket 2-2-es állásnál rászóltak az egyébként a büntetőrugást elvégezni készülő Cruzra, hogy hagyja a tizenegyest Materazzinak, aki aztán szándékosan elhibázta azt.

Folytatás nemsokára, mindenesetre a rendőrség megkezdte a nyomozást az ügyben, addig is íme a video az említett mérkőzésről, mindenki döntse el maga a vádak jogosságát...:



A bejegyzés trackback címe:

https://daje.blog.hu/api/trackback/id/tr88911708

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Unimuck 2009.01.30. 13:27:07

Hááát, nem tudom. Várjuk meg a további fejleményeket! Felesleges most elkezdeni szídni az Inter, mondom ezt Juve drukkerként...