A legjobb olasz reklámok

 Régi kedvencem, amikor a konszolidált holland család beül a kispolgári autójába, bekapcsolja a rádiót, amiből elkezd üvölteni az "I wanna fuck you in the ass", amire aztán mindenki elkezd úgy hollandosan táncolni, majd a végén megjelenik egy felirat; "wanna learn English?"

Most próbáltam ehhez hasonlókat összeszedni Olaszországból is, hát találtam bőven.

Az első, amit elétek tárnék, különösen zseniális, hiszen mindannyiunk régi vágyát testesíti meg az ártatlanul szökellő kislánnyal a réten és a hirtelen, búvópatakként felszínre törő erőszakkal, íme:

 

Jöjjön most egy nagyon masszív színes mosópor reklám, kissé más megvilágításba helyezve eddigi ismereteinket;

E reklámot ajánlom mindenki részére, akinek problémát okoz az asszony elől a tv-t megkaparintani egy-egy fontosabb meccs előtt;

Az utolsóhoz pedig nincs is mit hozzáfűzni, remélem egyszer elkészül a magyar változata is, például Hypós Ferit a karjában vivő Lipcseivel :-)



A bejegyzés trackback címe:

https://daje.blog.hu/api/trackback/id/tr70926061

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rattenfanger 2009.02.06. 14:14:48

A mosópor reklámmal komolyat szívnának az USA-ban, jönnének a perek: "beraktam a' embert a gépbe ahogy a reklám mutassa, oszt nem lett belőle szerecsen ellenben pépes lett az állaga" Biztos rá is írják minden mosógépre, hogy élőlény fürdetésére alkalmatlan.

Calogero 2009.02.06. 14:43:47

Ja, minthogy a macskákat sem szabad a mikróba tenni :-)
Az angolok is kezdenek már így behülyülni, a tubestationökön mindig vannak egy-két ember, akinek csak az a dolga, hogy mikrofonba üvöltse 5 mp-enként, hogy "Mind the gap", illetve "Mind the closing doors", nehogy valaki megsérüljön és emiatt pereljék őket, hogy ők nem szóltak, hogy a tube és a peron között van egy 3 cm-es rés..

Unimuck 2009.02.06. 15:15:15

Az se volt szar, amit toltak USA-ban, hogy az emberke betette a mikorójába a macskát száradni és csodálkozott, hogy megdöglött. Beperelte a mikrót gyártó céget, hogy nem volt feltüntetve a leírásban, hogy macskát nem lehet betenni a mikróba, mert megdöglik és meg is nyert a pert, de valami viszonylag nagyon durva összeget akasztott le ezzel. :D

madbalee 2009.02.08. 09:37:01

Az első, és az utolsó nekem a kedvencem:)