Palermo - Napoli

 Vasárnap este egy déli rangadóval fejeződik be a bajnokság 23.fordulója. Két Uefa kupa (titkon talán BL) indulásért kűzdő csapat találkozóját izgulhatjuk majd végig, nem mellékesen két ősi ellenfél összecsapása e találkozó.

A hazaiak azok, akik az elmúlt hetek alapján, egyértelműen jobb formában várhatják a mérkőzést, ráadásul Cavaniék táblázaton elfoglalt előkelő helyüket elsősorban hazai pályán nyújtott kitűnő mérlegüknek köszönhetik.A Napolinak ezzel szemben semmi sem sikerül az utóbbi hetekben, vereség vereséget követ, utóbbi öt összecsapásukból (beleértve a hétközi Coppa Italiát is) mindössze egy döntetlenre futotta Lavezziéknek.

Létszükséglet lenne hát a győzelem a vendég csapatnak, már csak azért is, mert egy újabb vereséget követően, valószínüleg igen komolyan veszélybe kerülne edzőjük, Reja kispadja is, de a hazaiak sem engedhetnek ki, hiszen ez évi jó teljesítmény ide, kitűnő hazai mérleg oda, utóbbi két találkozójukon, két igen fontos rangadót bukta el a szicíliaiak a Roma, illetve a Genoa vendégeként.

Hiányzók, visszatérők:

Szicíliai oldalról Liverani és Budan a fő hiányzók, míg jó hír a hazaiaknak, hogy újra a csapatban láthatják, talán legnagyobb sztárjukat Fabrizio Miccolit.

Az azzurróknál a már stabilnak tekinthető Iezzo, Gianello, Mannini hármason kívül nincs újabb hiányzó.

Várható kezdőcsapatok:

Palermo: Amelia - Cassani, Carrozieri, Bovo, Balzaretti - Bresciano, Migliaccio, Nocerino - Simplicio - Miccoli, Cavani

Napoli: Navarro - Santacroce, Cannavaro, Contini - Maggio, Blasi, Gargano, Hamsik, Vitale - Lavezzi, Denis

Kezdés 20.30 (Sport1)

Végül egy-egy video a várható hangulatról.

Napoli:

Palermo - Napoli 2-1

Gólszerzők: Migliacco 2., Simplicio 14., illetve Hamsik 43.

Elsősorban első félidei kiváló játékának köszönhetően begyűjtötte a 3 pontot a Palermo, megtörve két meccses rossz sorozatát, míg a vendégeknél mostmár nyugodtan állíthatjuk, hogy komolyak a gondok,hisz Lavezziék immáron hat tétmeccs óta nyeretlenek, egyre távolodva minden idény elején kitűzött céluktól. A mérkőzést nagy iram jellemezte, a hazaiak remekül bekezdtek és tulajdonképpen negyed óra alatt eldöntötték a találkozót.



A bejegyzés trackback címe:

https://daje.blog.hu/api/trackback/id/tr50930797

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.