A Serie B hétvégi góljai

 Mostantól igyekszünk minden héten egy kis kitekintést nyújtani a Serie B fordulóira is, ha már több szálon magyar vonatkozása is van a kűzdelmeknek. Mint tudjuk Filkor Attila a Sassaulo, Csizmadia Csaba a Grosseto, Vass Ádám és Feczesin Róbert a Brescia, míg Koman Vladimir, Vaskó Tamás és Szatmári Lóránd az Avellino színeiben szerepel hétről-hétre Olaszország másodosztályú pontvadászatában.

 Magyar szempontból nem volt túl sikeres e forduló, hiszen mindössze Csizmadia lépett pályára a Grosseto színeiben, igaz ő kezdőként szerepelt csapatában, 55 percet a pályán töltve. Klubja éppen a Filkort is foglakoztató Sassaulo csapatától szenvedett 2-1-es vereséget.

A Brescia mindössze 0-0-t ért el hazai pályán a Bari csapata elleni feljutásért folytatott rangadón, Vass Ádám és Feczesin Róbert sajnos ezúttal nem kapott lehetőséget, míg az Avellino, soraiban három honfitársunkkal holnap lép majd pályára a Citadella vendégeként.

A többi eredmény:

Ancona -Parma 2-0

Albinoleffe - Empoli 0-0

Frosinone - Salernitana 0-2

Livorno - Piacenza 3-0

Modena - Pisa 3-3

Rimini - Treviso 2-2

Triestina - Ascoli 1-2

Vicenza - Mantova 1-0

Citadella - Avellino -02.09-

 

1.Livorno 45p

2.Bari 44p

3.Sassuolo 41p

4.Brescia 40p

5.Parma 38p

 



A bejegyzés trackback címe:

https://daje.blog.hu/api/trackback/id/tr38931657

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.