Beckham visszatér Los Angelesbe, Silva a Juvéban köthet ki

 Tegnap estig szabott határidőt az LA Galaxy vezetősége, hogy a Milannal dűlőre jussanak a játékos ügyében és mivel az amerikaiakat idézve, Gallianiéknak "nem sikerült értékelhető ajánlattal előrukkolniuk", így a klub egyértelművé tette álláspontját e kérdésben; Beckham március 9-e után, kölcsönszerződésének lejártát követően, újból a Los Angeles edzéseit látogatja majd.

Az amerikai klub állítólag nem kevesebb, mint 20 millió euróban szabta meg a játékos vételárát, mely helyett a rossonerók első körben 5, majd másodikban 11 milliót ajánlottak, elsősorban arra hivatkozva, hogy az angol szerződése októberben lejár, ergo fél év múlva ingyen igazolható lesz, így bolondok lennének többet adni érte, bármilyen formában is játszik a válogatott középpályás. Egyenlőre tehát úgy tűnik a szappanopera végéhez ért, de azért talán egyikünk sem lenne meglepve, ha a hátralévő 3 hét még tartogatna fordulatokat a klubváltás ügyében.

A másik hír bombaként robbant az átigazolási piacra, elsősorban a Juventinók nagy örömére, hiszen a Zebrák a legfrissebb beszámolók szerint hivatalosan is bejelentkeztek a Valencia és a spanyol válogatott világklasszis csatáráért, David Silváért. A Juventus Alessio Seccót küldte Spanyolországba az Európa Bajnok hétközi, angol válogatott elleni  találkozójára a csatár játékának alaposabb feltérképezésére, s az állítólag oly annyira meggyőzte a klub képviselőjét, hogy immáron hivatalos, 25 millió eurós ajánlatot is tett a támadóért, illetve plussz öt milliót különítettek el az olaszok a felmerülő egyéb költségek kezelésére.

Ráadásul a hír ezúttal még csak nem is a Tuttosport kevésbé hitelesnek tűnő tudósításán, hanem az AS információin alapszik, így biztosra vehetjük, hogy az nem a szokásos kacsa, hanem valóban van valóságalapja.

És bár a Valencia korábban kijelentette nem hajlandó megválni legjobbjaitól jelentős anyagi nehézségei ellenére, de ez valószínüleg a végtelenségig a fenyegető csőd közeledte miatt úgysem tartható, a csatár lojalitásának lekűzdésén pedig könnyen segíthet a Juve által kínált évi 4,5 milliós álomfizetés.

Folytatása következik egy alighanem még messzire nyúló sztorinak, de sokak álma, miszerint a világklasszist egyszer a Serie A-ban lássák játszani, jövő Szeptembertől úgy tűnik, könnyen válhat valósággá.



A bejegyzés trackback címe:

https://daje.blog.hu/api/trackback/id/tr89942836

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

popp · http://koncertblog.com/ 2009.02.14. 17:51:57

A Milannak igaza van 20 miller sok egy 34 éves játékosért, főleg hogy ősszel lejár a szerződése. David Silvával jól járnának a zebrák, de érte lesz még jó pár jelentkező.

Calogero 2009.02.14. 18:24:19

Hát ja, szerintem is sok lenne az a 20 millió, ráadásul Olaszországban nagyon ritkán adnak ki ennyit egy játékosért. Egyébként Juve, nem Juve, én nagyon örülnék, ha a Serie A-ban játszana Silva, egyszer mi is igazolhatnánk már egy klasszist, utoljára Batistutát sikerült, úgy 7-8 évvel ezelőtt :-)

Calogero 2009.02.14. 18:25:51

Ja, javítottam a címet, véletlenül Villát írtam, bár ő még jobb lehetne..

popp · http://koncertblog.com/ 2009.02.14. 19:00:49

@Calogero: Jó lenne persze, de nem tudjuk a giga klasszisokat megfizetni. A 2001-es bajnokcsapatunk összevásárlásába majdnem belerokkant a klub. Persze nincsenek olyan rossz pozícióink a piacon, mert viszonylag stabil bl résztvevők vagyunk. De az a maximum, hogy egyéb komoly bl csapatok olyan lecsorgó játékosait gyűjtjük be, mint Cicinho, Baptista és Riise. De ezzel együtt Totti még mindig világklasszis, De Rossi és Juan (na ő például óriási igazolás volt tavaly) ott vannak posztjukon a világ legjobbjai között. És szerintem nincs olyan poszt, ahol ne ütnénk meg a nemzetközi élmezőny szintjét.

Calogero 2009.02.14. 19:07:05

Ez oké, de Tottinak van még max 2 jó szezonja, aztán mi lesz? Ha nem igazolunk legalább egy Lavezzi szintű játékost, akkor vége a csapatnak, az meg nem 5 millió euró lesz. Mondjuk Aquilani kaphatna sokkal több lehetőséget és talán ő tudna nagyot nyújtani irányító poszton, de sajnos pont nála van gond mindig a szerződéshosszabbítással, illetve elég sérülékeny is a srác. Vagy van még egy opció, bár ez sokaknak nem tetszik, ha Sensiék nem tudják egyel magasabb dimenzióba helyezni a klubot, akkor fájó szívvel meg kell válni tőle, bár az már nem ez a Róma lenne, viszont nem is lennének átaggódott nyaraink, hogy most éppen kit visznek el a csapattól..

Cucchiaio 2009.02.14. 19:22:16

Kár,hogy Cassano meghülyült,ő lehetett volna a nagy utód,én Rossit látnám szívesen,de ő is lenne vagy 20 milla,ha nem több. Marad a 'b' változat,csak olasz tulajt találjanak,ha már így kell lennie