Atalanta - Roma + végeredmény + video

A hazaiak az Inter elleni produkciójuk megismétlésében reménykednek, míg a Roma pusztán a Fiorentina - Genoa árnyékában szeretné végre elfoglalni az őt megillető pozíciót a tabellán, nevesítve, egy BL indulást jelentő helyezést. Del Nerinek egyébként sem túl jó a mérlege a Farkasok ellen, más kérdés, hogy anno a Farkasoknál sem volt az, tehát Tottiék nem tűnnek túl jó ómennek a mester számára.

Az Atalanta néhány parádés forduló után visszasüllyedt a szürke érdektelenség mezőnyébe, pillanatnyilag a 10. helyet elfoglalva a táblázaton és most vagy ismét előrukkolnak egy nagy meglepetéssel, s azzal véglegesen a bajnokság üde színfoltjává válnak majd, vagy kéz a kézben elevickélik a szezon további részét a Sienával, távol állva mindenféle, kiesést vagy európai indulást jelentő, izgalmakon.

A giallorossók a Genoa múltheti kiütésével bizonyították, a csapat újra a régi, s a héten Vucinic szájából már olyan nyilatkozat is napvilágot látott, miszerint a csapatnak nem célja a negyedik hely elérése, ők bizony a második helynél alább, egészen biztosan nem adják. S bár e néhány mondat ezelőtt pár hónappal még akár viccesen is hangozhatott volna, most, ha a tabellára pillantunk, láthatjuk, hogy a fővárosiak a harmadik helytől mindössze 5, míg a másodiktól is csak 6 ponttal vannak elmaradva.

Hiányzók, visszatérők:

A bergamóiaknál Vieri, De Ascentis és Talamonti nem lesz majd a keretben sérülés miatt.

Míg a vendégeknél Riise, Cicinho, Cassetti és Menez bajlódik sérüléssel, míg Taddei eltiltását tölti majd.

Balhátvéd poszton Tonetto pótolhatja majd a norvégot, míg a jobb oldali védő poszton hármas csata várható a csapatba kerülését, hiszen a két frissen igazoltan kívül Panucci is újra készen áll a bordó-sárgák szolgálatára. Én Mottára szavaznék ez ügyben és a legfrissebb hírek szerint Spaletti is a fiatal védőt preferálja majd.

Várható kezdőcsapatok:

Atalanta: Consigli - Garics, Capelli, Manfredini, Bellini - Pinto, Guarente, Cigarini, Padoin - Doni, Floccari

Roma: Doni- Motta, Juan, Mexes, Tonetto - Brighi, De Rossi, Perrotta, Pizarro - Vucinic, Totti

Kezdés: 15.00

Streamhez linket itt találtok

*Update----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Atalanta - Roma 3-0

G.: Capelli 52., Doni 56., 59.

A mérkőzés talán csak annak számára meglepetés, aki nem kíséri évek óta figyelemmel a giallorossók játékát, kiegyenlített első félidő után ugyanis nagyon simán, negyed óra alatt három gólt lőve a hazaiak kiütötték a Rómát. Köszönhetően elsősorban Doni fantasztikus teljesítményének.

Címkék: roma serie a atalanta atalanta roma 

A bejegyzés trackback címe:

https://daje.blog.hu/api/trackback/id/tr54944136

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Calogero 2009.02.15. 14:52:26

Hiszek a jóslatodban, szóval remélem tényleg meg lesz a meccs!

Calogero 2009.02.15. 15:39:09

Van rojadirectán egy link justin-ra, jó szar minőség, de egyenlőre nem találtam jobbat.
Nálam a tvants nem megy, a kínai szoftvereket meg nem teszem fel.
Ha találok jobbat szólok

popp · http://koncertblog.com/ 2009.02.15. 16:51:22

én is találtam egy működő linket, bár ne találtam volna. Ez ma nagyon csúnya volt. Ha Doni öt-hat évvel fiatalabb volna azonnal le kéne igazolni. Sajnos neked lett igazad.

popp · http://koncertblog.com/ 2009.02.15. 17:07:31

Tiszta szerencse , hogy a Fio kiegyenlített 0-3-ról genovában, így egyik brigád sem lépett meg tőlünk4

Calogero 2009.02.15. 17:15:23

Tényleg borzalmasan játszottunk,sajnos ez már néha papírforma nálunk Atalanta szintű csapatok ellen.
Mutu hihetetlen mit művelt, lassan lesznek videók is, szerintem érdemes lesz megnézni

popp · http://koncertblog.com/ 2009.02.15. 17:45:31

@Calogero: Mutu is sünt szarhatna egyik nap kishíján aláír, a nmásik nap meg üvölti a lila szurkolókkak, hogy ki nem ugrál bordósárga.

Calogero 2009.02.15. 19:45:40

Szűcs Lajos feeling :-D egyébként állítólag csúnyán átverték anno a Rómát, mert azért tettek hivatalos ajánlatot Mutura, mert már mindenben megegyezett a két klub + a játékos, erre kiröhögték a Rómát, hogy ugyan már Mutu nem eladó..