Szörnyű tragédia a Genoa - Fiorentina meccs után

 Talán az év mérkőzését játszották tegnap délután Genovában, ahol a 10 emberrel játszó hazaiak már három góllal is vezettek riválisuk ellen, de az utolsó 30 percben Mutu káprázatos teljesítményének köszönhetően kiegyenlített a vendégcsapat. A hazai szurkolóknak persze korántsem tűnt ennyire szórakoztatónak ez a fordulat és a játékvezető elleni felháborodásukat (kiállítás + egy tizenegyes) próbálták pár százan a stadion előtt nyomatékosabb formába önteni, amikoris a tömeg elé keveredett a Fiorentina csapatszállító busza és kitört a balhé.

A Griffónék ultrái elkezdték minden kezükbe akadó tárggyal dobálni a buszt, melynek vezetője ijedten próbált kiutat találni, s a nagy tömegjelenetben végül a járművel elsodorta Gabriele Amatót, a hazaiak 37 éves szurkolóját, aki állítólag pont az eseményeken kívül próbált helyezkedni.

A férfit ráadásul néhány méteren keresztül magával sodorta a jármű, hiszen annak vezetője nem is realizálta a történteket.

Amato a legfrisebb hírek szerint már túl van az operáción, s ezzel az életveszélyen is, a Genoa pedig a FIGC utóbbi időben mutatott erélyes fellépése alapján nagyon komoly büntetésre (előreláthatólag több zártkapus mérkőzésre) számíthat.

Mi pedig mi mást üzenhetnénk innen a távolból; jobbulást Gabriele!



A bejegyzés trackback címe:

https://daje.blog.hu/api/trackback/id/tr29946348

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.