Visszatekintés a hétvégére

A legnagyobb pofonba azt hiszem kétségkívül a Roma szaladt bele hétvégén, s, hogy ez mennyire így van, arról árulkodott Bruno Conti nyilatkozata is, aki, mint mondta, már szinte fizikai fájdalmat okozott neki csapata mutatott játéka. A fővárosiak szinte helyzet nélkül tudták le bergamói vendégjátékukat, s egyetlen szerencséjük, hogy a Genova-Fiorentina meccs végül döntetlennel végződött, így nem kerültek újra tetemes hátrányba hőn áhított céljuktól, a már BL indulást jelentő 4.helyezéstől.

A Farkasoknál egyébként is számolni kell azzal, hogy egy-egy jobb időszakot követően beleszaladnak valami csúfos kudarcba, hisz már Capello is nyilatkozta korábban, hogy legnehezebb dolga idáig kétségkívül a giallorossóknál volt, akik néhány jobban sikerült találkozó után mindig hajlamosak voltak elhinni magukról azt, hogy máris teljesítették a kitűzött célokat, illetve, hogy senki nem kelhet versenyre velük.

Hasonló problémákról panaszkodott Spalletti is, kiemelve, hogy játékosai hétközben már a második hely megszerzéséről beszéltek, közben még a negyedik hely is csak álom pillanatnyilag, de, mint mondta e probléma túl összetett ahhoz, hogy sebtében orvosolni tudta volna, reméli, hogy fiait e vereség újra észhez téríti majd.

S, hogy miről beszélt még Spalletti azt megnézhetitek itt;

 

folytatás =>

A szintén kínos perceket átélő Juventus képviseletében Ranieri próbálta menteni a még menthetőt, mint mondta ő bizony tökéletesen elégedett a döntelennel, hiszen, ha egy együttes annyit támad,mint azt csapata tette vasárnap délután, abban bizony jó eséllyel benne van a vereség lehetősége is, de hála Istennek ez elkerülte csapatát, így mindenki boldog lehet az egy ponttal is. Ráadásul neki kifejezetten tetszett csapat játéka is, igaz voltak gyenge pontok, de a mester szerint úgy küzdöttek a fiúk, ahogy azt előzetesen remélte, így nincs oka a bosszankodásra az elhullajtott pontok kapcsán.

Isten áldja az edző optimizmusát, de azért remélhetőleg nem e szellemben küldi majd pályára fiait London gyepén, miszerint "örüljünk az itt eltöltött másfél órányi önfledt labdázgatásnak fiúk, nézzétek különben is mennyi kedves ember, éljen a sugárzó napsugár és a világbéke".

Hasonló hangulatban lehetett a Lazio elnöke Lotito is, aki szerint nem csapatán múlott a győzelem elszalasztása a Torino elleni szombati találkozón, hiszen játékosai mindent megtettek a 3 pontért, csak azok a fránya helyzetek maradtak ki ezúttal sajnos. Ráadásul sokan játszottak hétközben a különböző válogatottakban, akiket kicsit megviselt e hétközi terhelés is, így szerinte fölösleges aggódniuk a szurkolóknak, lassan jönnek majd újra az eredmények.

Hát én kívánnék minden edzőnek ilyen klubelnököt, s már csak egy kérdés merült fel bennem, ha Olaszországban ennyire kitört hétvégén a megértés és elfogadás szíveket átmelengető hétvégéje, akkor a Genoa szurkolóknak miért felejtettek el szólni minderről..persze lehet ők is csak virágokat akartak bedobni az általuk is csodált teljesítményt nyújtó Fiorentina játékosok buszának ablakán.



A bejegyzés trackback címe:

https://daje.blog.hu/api/trackback/id/tr64946904

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.