Serie A 25.forduló: Lecce - Lazio, Torino - Udinese, Sampdoria -Atalanta, Catania - Reggina /frissítve/

 Akinek esetleg túl kevés lenne az adrenalin e békés vasárnap délutánon, annak javaslom komolyabb téttel fogadjon az első három meccs bármelyikére, mert, hogy e találkozókból ki kerül majd ki győztesen, annak megjóslására egy egész BAZ megyényi cigányasszony is kevés lenne.

Az utóbbi hetek-hónapok teljesítményét vizsgálva mind a Lecce, mind a Lazio képes bármilyen eredmény produkálására és bár továbbra is tartom, hogy a fővárosiaknak valahol a tabella hatodik-nyolcadik helye körül kellenene lenniük a játékosok képességei alapján, Delio Rossi irányítása mellett erre vajmi kevés esélyt látok. Ellenben az ezúttal mindenképpen a sasok sikere mellett szólhat, hogy a hazaiak ezúttal kénytelenek lesznek nélkülözni a sérült Castillót, míg Zarate újra bevetésre kész a vendégek oldalán.

Várható kezdőcsapatok:

Lecce: Benussi - Esposito, Stendardo, Fabiano, Polenghi - Caserta, Munari, Edinho - Tiribocchi, Cacia, Vives

Lazio: Muslera - Lichtsteiner, Cribari, Siviglia, Radu - Brocchi, Manfredini, Matuzalem - Foggia, Zarate - Rocchi

A Torino 5 mérkőzés óta veretlen, ami talán sejteti, hogy a hazaiak végre összekapták magukat év eleje óta tartó rémálomszerű szereplésük lezárásaként, ami miatt viszont ettől mégsem számítanak automatikusan a délutáni összecsapás favoritjának az az, hogy ellenfelük a szintén lassan formába lendülő Udinese lesz, aki a Juventus legyőzése óta ismét kezdi régi önmagát idézni.

Várható kezdőcsapatok:

Torino: Sereni - Dellafiore, Natali, Pratali, Pisano - Abate, Dzemaili, Corini, Diana - Gasbarroni, Bianchi

Udinese: Handanovic - Zapata, Coda, Felipe, Pasquale - Inler, D'Agostino, Asamoah - Pepe, Quagliarella, Di Natale

A Samp hétközben igencsak kitett magáért, vereségével hülyét csinálva önmagából és a Campionatóból egyaránt. Remélhetőleg össze tudják még kapni magukat Cassanóék a visszavágóra, de előbb egy nem kis hétvégi feladat vár rájuk, az Atalanta ugyanis Del Nerivel az új Chievóvá nőtte ki magát. Ráadásul a vendégek mestere van olyan szerencsés, hogy a múlt fordulóban a Rómát rommá verő csapatát változtatás nélkül küldhesse pályára, izgalmas mérkőzésre lesz hát kilátás a Stadio Luigi Ferrarisban.

Várható kezdőcsapatok:

Sampdoria: Castellazzi – Stankevicius, Ferri, Raggi – Padalino, Sammarco, Palombo, Franceschini, Pieri – Pazzini, Cassano

Atalanta: Consigli – Garics, Pellegrino, Manfredini, Bellini - Ferreira Pinto, Guarente, Padoin, Valdes – Doni - Floccari

Végül a Catania - Reggináról néhány szó. Igazi déli rangadó ez a javából, mely mindig magában hordozza bármilyen végeredmény lehetőségét, azonban e szezonban úgy tűnik a két csapat között akkora a különbség, hogy szinte teljességgel kizárható a vendégek diadala. Ráadásul Barilla, Vigiani és Ceravolo is kénytelen lesz kihagyni a találkozót, míg a szicíliaiaknál mindenki bevetésre kész. Meglepő lenne hát a hazai győzelmen kívül bármilyen végeredmény.

Várható kezdőcsapatok:

Catania: Bizzarri - Capuano, Stovini, Silvestre, Potenza - Baiocco, Biagianti, Izco - Mascara, Morimoto, Paolucci

Reggina: Puggioni - Santos, Valdez, Lanzaro - Krajcik, Cozza, Barreto, Hallfredsson, Costa - Brienza - Corradi

update---------------------------------------------------------------------------------------------------

Végeredmények:

Lecce - Lazio 0-2 (0-1)

G.:Foggia 10., Kolarov 51.

Torino - Udinese 1-0 (1-0)

G.: Dellafiore 80.

Sampdoria - Atalanta 1-0 (0-0)

G.: Pazzini 61.

Catania - Reggina 2-0 (1-0)

G.: Capuano 35., Potenza 74.

 Lecce - Lazio



A bejegyzés trackback címe:

https://daje.blog.hu/api/trackback/id/tr2958226

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

popp · http://koncertblog.com/ 2009.02.22. 13:01:35

Pedig jópofa lenne egy újabb biancoblú szopás ;-).

Calogero 2009.02.22. 13:50:41

majd 2 hét múlva Nápolyban