Brazil kitekintés

 Miközben mindenki az argentínok lebőgésén derül, ne felejtsük el, hogy tegnap éjjel Brazília nemzeti tizenegye is pályára lépett, s ezúttal is nem kevesebb, mint öt, a Serie A-ban hétről-hétre felbukkanó sztár volt érdekelt a 2010-es VB selejtező kapcsán.

Közülük is kiemelkedik Felipe Melo, aki a 63. percben csapata harmadik, s ezzel élete első válogatottbeli gólját szerezte elsősorban rá oly jellemző harcosságának köszönhetően. Érdemes még kitérni Kaká játékára is, aki hosszú idő után újra 90 percet töltött a pályán, Dunga gúnyosan meg is jegyezte, Ricardo állapota többet javult a Selecaóval töltött egy hét alatt, mint Milánóban az utóbbi közel másfél hónapban.

A pályára lépő Serie A-s játékosok (kissé talán szigorú, lévén a meccs legjobbjának választott, a két gólt is vágó Louis Fabianio is csak 7 pontot érdemelt a honlaptól) osztályzatai a goal.com-tól;

Julio Cesar 6, Kaká 6, Felipe Melo 6, Pato 5,5, Ronaldino pedig ezúttal nem kapott osztályzatot, tekintettel arra, hogy mindösze a találkozó 76. percében állt be csereként.



A bejegyzés trackback címe:

https://daje.blog.hu/api/trackback/id/tr851042094

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.