Újabb botrány Adriano körül

 Miközben az utóbbi napok tudósításai arról szóltak, vajon születik-e majd egyezség a kék-feketék és a brazil csatár között jövőre lejáró szerződésének hosszabbítása ügyében, a l'imperatore újabb húzása úgy tűnik könnyen pontot tehet e történet végére. Nem is Adrianóról lenne szó persze, ha egy brazil kiruccanás után nem kerülne egyből az újságok címlapjára, de talán most túlságosan is elvetette a súlykot, lévén José Mourinho máris az olasz focival foglalkozó honlapok főoldalán tajtékzik, masszív büntetést ígérve a problémás csatárnak.

Adriano ezúttal azzal hívta fel magára a sajtó figyelmét, hogy elfelejtett megjelenni a Brazíliából Milánóba tartó repülőgép indulásakor, így az eredetileg Julio Cesart és a támadót is szállító gép végül utóbbi nélkül volt kénytelen visszatérni Észak-Olaszországba. S, ha figyelembe vesszük azt, hogy messze nem ez volt az első személye körül kirobbant botrány többéves milánói szereplése során, s ráadásul az utóbbi napokban még azzal is borzolta Morattiék kedélyét, hogy meglebegtette, nem tervez hoszútávon a pályafutását végig jó apa módjára pátyolgató Inter mezében szerepelni, talán megérett az idő végre a brazil nyári továbbadására, s a befolyt pénzből talán érdemesebb lenne egy nem csak örök ígéretnek tűnő, hanem esetleg kulcs helyzetekben bizonyító, s sokkalta problémamentes csatárt igazolni.

Persze ehhez elsősorban Massimo Moratti türelmének elfogyására lenne szükség, hiszen a csatár, különleges képességei okán, mindig is a tulajdonos egyik kedvencének számított, s szinte minden kilengése megbocsátásra került, mellyel aztán mondhatni jócskán vissza is élt a korábban Brazíliában és Parmában is szárnyaló, de az Interben minden lehetőség ellenére is csak legtöbbször középszerű csatár.



A bejegyzés trackback címe:

https://daje.blog.hu/api/trackback/id/tr71044481

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.