Milito jövőre kék-feketében

 Megállapodás született hosszas egyezkedés után a Corriere dello Sport forrásai szerint a Genoa és az Inter között Diego Milito ügyében, melynek köszönhetően az argentín jövőre a milánóiaknál folytatja pályafutását 16 millió euró + Acquafresca játékjogának feléért, illetve kölcsönbe érkezik Genovába az Inter ezidáig Pisában kölcsönben szereplő hátvédje, Leonardo Bonucci is, akinek fele játékjogának megvásárlására opciós jogot kapnak a Griffónék.

Milito nevét már több hónapja emlegetik az Inter nyári igazolási tervei kapcsán és már többször felröppent korábban is a hír, hogy Moratti közel áll a megegyezéshez Enrico Preziosival, a Genoa elnökével. Kérdés persze, hogy mire megy majd a Genoa jövőre a nemzetközi kupában legjobb játékosa nélkül, de talán az argentínért kapott 16 millió euró elég lesz majd a többi idén berobbant genovai sztár megtartására (köztük a több klub által megkörnyékezett trénerükére is), az egyik legnagyobb olasz tehetségként számon tartott Acquafresca pedig képes lehet megfelelőképp pótolni az argentín csodacsatárt.

Az Inter szurkolók pedig úgy tűnik egészen kivételes hetet élvezhetnek, hiszen ezen örvendetes hír mellett, most már úgy tűnik egészen bizonyosra vehető Zlatan Ibrahimovic klubnál maradása is, melyet megerősített mind az elnök Massimo Moratti, mind a játékos managere is. Ráadásul kis szerencsével akár már vasárnap este Scudettót ünnepelhet Milánó kék-fekete része, ugyanis ha az Inter győzni tud idegenben a Chievo ellen, a Milan pedig vereséget szenved a forduló rangadóján a Juventus ellen, akkor 3 fordulóval a bajnokság vége előtt behozhatatlan, 10 pontos előnyre tenne szert José Mourinho csapata.



A bejegyzés trackback címe:

https://daje.blog.hu/api/trackback/id/tr691109580

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Asidotus 2009.05.08. 12:01:24

Szerény kis véleményem szerint, ha Milito, ha tényleg olyan jó, mint azt gondoljuk, már 2008 nyarán csatlakozott volna az Interhez, akkor sanszos, hogy most a Manchester nem készülődhetne a Bl-döntőre. Különösen az angliai visszavágón látszott, hogy nincsenek formában a Vörös Ördögök, csak szerencséjük volt annyiban, hogy az Internek töketlen támadói voltak, egy sem nőtt fel Ibrahimovics mellé. Ne felejtsük el, ekkor volt, hogy a MU mély gödörbe zuhant (szombaton kikaptak a Liverpooltól 1:4-re, majd a Fulham elleni vereség következett!)
(Csak eljátszadoznék a "mi lett volna ha..." gondolattal:
1. Ha a Roma megvette volna Mutut, akkor esélyes, hogy az Arsenalt kiverik
2. Ha Scolari kap még egy hónap türelmet, akkor esélyes, hogy a Chelsea-t kiveri a Juventus.
3. Meg a fent említett Inter példa.
És tavasszal mindenki arról írt volna, hogy válságban az angol foci.)