Chelsea - Juventus: kezdőcsapatok

 A március 10-ei Juventus - Chelsea mérkőzés várható kezdőcsapatait, linket az online közvetítéshez, a találkozó előzetesét erre kattintva találjátok.

A nyolcaddöntők egyik legnagyobb rangadójához érkeztünk, melynek kimenetelét ezúttal a sérült vagy eltiltott játékosok különösképpen biztosan nem fogják befolyásolni, hiszen hazai oldalon mindössze Deco, a vendégeknél pedig a standard hiányzókon kívül egyedül De Ceglie lesz kénytelen kihagyni a találkozót. A Juve felettébb jól időzítette sérült sztárjai visszatértét, hiszen néhány héttel ezelőtt még a Zebrák fél csapata (olyan játékosokkal, mint Buffon, Tiago, Trezeguet vagy éppen Camoranesi) gyakrabban látott vendég volt az orvosi rendelők fekete-fehérre festett falai között, mint a Stadio Olimpico gyepén, ezzel szemben most Ranieri szinte az idény során először majd teljes keretéből válogathat.

Lett is emiatt némi fejfájása a régi otthonának számító Stamford Bridgre visszatérő trénernek, hiszen csatárposzton így egy sztárt mindenképpen ki kell hagynia a Trezeguet - Del Piero - Amauri hármasból, de 'Sandro remek formája és a brazil harciassága, úgy tűnik ezúttal utóbbi két játékosnak kedvez majd, a még csak éppen játékba lendülő francia zsenivel szemben.

A védelemben újra megmutathatja majd Chiellini, miért nem sírja vissza már senki Torinóban Thuramot és Cannavarót, a középpályán pedig a lassan-lassan megfelelő erőállapotba kerülő Camoranesi rohangálhat majd a kezdő sípszótól fel-alá serényen.

A Chelseanél az előző héten lezajlott edzőváltás remek hatással volt a csapatra, valljuk meg őszintén Scolarival az utolsó pillanatig sem volt egészen világos, hogy az Istenbe is akar majd a Chealsea idén bármilyen fontos meccset megnyerni. Ezzel szemben Hiddinknél, mint Ranieri fel is hívta rá a figyelmet máris kirajzolódni látszik az alaptaktika, kétcsatáros játékkal, masszív labdabirtoklással a mérkőzések irányítására ösztönzi csapatát, kevés lehetőséget hagyva ellenfelének saját játéka kibontakoztatására.

Ez meg is látszott a kékek hétvégi bajnokiján, Lampardék biztosan verték az idény meglepetéscsapatának számító Aston Villát a Villa Parkban, de a Juvénak sincs oka szégyenkezni, hiszen a bianconerik is villantak Szicíliában, Sissoko és Trezeguet góljával 2-0-ra múlták felül a Palermo csapatát.

A találkozó kimenetelét valószinüleg -mint előző poszunkban is utaltunk rá- az döntheti el, melyik sztár lesz az ma este, aki egyéni villanásaival behúzza csapatának a győzelmet, mindkét csapatban találhatunk ugyanis erre alkalmas játékost szinte tucatszám.

Várható kezdőcsapatok:

Chelsea: Cech - Bosingwa, Alex, Terry, A Cole - Mikel, Ballack, Lampard, Kalou - Anelka, Drogba

Juventus: Buffon - Legrottaglie, Chiellini, Mellberg, Molinaro - Camoranesi, Tiago, Sissoko, Nedved - Del Piero, Amauri

Kezdés: 20.45, Stamford Bridge, London    Játékvezető: Olegário Benquerença (portugál)

Közvetítés: 20.30-tól a TV6-on lehet végigizgulni a találkozót, a kevésbé szerencséseknek pedig ajánlom ezt a linket streameléshez

videón egy kis kedvcsináló a derbyhez;

A bejegyzéshez külön köszönet Unimucknak a segítségért!



A bejegyzés trackback címe:

https://daje.blog.hu/api/trackback/id/tr59965559

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Unimuck 2009.02.25. 17:44:07

Nincs más hátra, mint előre! Két jó csapat fog találkozni, tele óriási játékosokkal, nagy meccset és Juve szempontjából kedvező eredményre számítok! FORZA JUVEEEE !!!!

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2009.02.25. 18:33:16

Pénzt tettem a Juve-győzelemre!! Szóval, ha másért nem, ezért küzdjetek Zebrák!!

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2009.02.25. 18:33:33

Pénzt tettem a Juve-győzelemre!! Szóval, ha másért nem, ezért küzdjetek Zebrák!!

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2009.02.25. 18:33:36

Pénzt tettem a Juve-győzelemre!! Szóval, ha másért nem, ezért küzdjetek Zebrák!!

popp · http://koncertblog.com/ 2009.02.25. 20:25:52

Forza Juve, Hala Real! Ne pöffeszkedjék tovább a brit focibirodalom.

Calogero 2009.02.25. 20:26:02

Bátor vagy mbemba, remélem azért nem sokat:-D

Calogero 2009.02.25. 20:34:14

Grygera lesérült az utolsó pillanatban -> Legro kezd helyette
Átjavítottam a posztban is.

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2009.02.25. 20:45:40

@Calogero: camoranesi és nedved belejöttek, elől pedig így van spiritusz

Calogero 2009.02.25. 21:07:19

A Juve is úgy megvan illetődve, mint egy szűzk..va.. remélem összekapják magukat lassan

Unimuck 2009.02.25. 21:39:31

Tiago szar, Nedved, Legrottaglie gyengus! Amauri és Sanyi nem kep sok labdát, Trezeguetnek és Giovinconak jönni kell!! Remélem Ranieri nem fog szarozni és bele mer nyúlni a meccsbe még a 80.perc előtt.. Egyáltalán nem jobb a Chelsea, gyerünk mááár!

Unimuck 2009.02.25. 22:44:36

... Egy csöppet ideges vagyok, mert meg voltak a helyzeteink, de hiányzott vmi plusz minden támadásból. Az már hab a tortán, h Camoranesi megint megsérült... Eszméletlen, 2hónapra kidől, játszik 2 meccset, újra 2 hónapra kidől... Kevés ez így, nagyon kellett volna, h Nedved utolsó pillanatban elengedett lövése bemenjen! Én már örültem, sajnos korán. Egy döntetlen szagú meccsen kaptunk ki, azt hiszem érthet ő a csalódottságom. Nehéz lesz a visszavágó.

popp · http://koncertblog.com/ 2009.02.25. 23:16:53

@Unimuck: Egy döntetlent legalább megérdemelt volna a Juve!

Calogero 2009.02.25. 23:56:49

Ezt simán kellett volna legalább döntetlenre hoznia a Juvénak. De nincs baj, a visszavágón még mindhárom olasz csapat továbbmehet