Chelsea - Juventus: Mondd, Te Kit Választanál?

 Ma este újabb szuperrangadóval folytatódik a Bajnokok Ligája és mint minden ilyenen, itt is két, szinte teljesen azonos képességű csapat néz egymással farkasszemet. Döntő lehet tehát, hogy a kulcsposztokon melyik csapat klasszisai teljesítenek majd jobban, egy-egy ilyen párharc győztese nemcsak a ma esti mérkőzést, hanem az egész továbbjutást eldöntheti majd. Lássuk hát kik azok, akikből néhány órán belül ünnepelt sztárok válhatnak és kik lesznek, kik párharcukban alulmaradva kiírják magukat a futballpályák szűk elitjének világából. Mondd, Te kit választanál?

1. Drogba - Chiellini /avagy Chelsea csatársor vs Juve védelem/

Afrika büszkesége, Itália elkövetkező 10 évének legjobb védőjével szemben. A szigetország és Európa egyik legjobb és legeredményesebb csatára, Olaszország EB szereplésének egyetlen üde színfoltja ellen. Közelgő 31. életév, annak minden rutinjával, mindössze 24 hátrahagyott esztendő, annak minden lendületével. Anelka, Drogba vs Mellberg, Chiellini.

2. Lampard - Nedved /avagy Chelsea középpálya vs Juve középpálya/

Manapság minden a középpályán dől el, e csapatrészben pedig sztárok tekintetében sem szűkölködnek a csapatok. Egyik oldalon olyan nevek, mint Mikel, Ballack, Lampard, míg a másikon Nedved, Camoranesi, Tiago, Sissoko. A két balanszba vett játékos pedig méltán állhat itt klubja képviseletében, hazai részről Frank Lampard, a csapat szimbóluma, Európa egyik legnagyszerűbb játékosa, vendég oldalról pedig a korábbi aranylabdás, e szezonját már csak a BL miatt vállaló, éppen ezért újból roppant elszánt, harcos és technikás Pavel Nedved.

3. Terry - Del Piero /avagy Chelsea védelem vs Juve csatársor/

Terry vagy Del Piero? Amauri vagy Alex? Esetleg Trezeguet vagy Bosingwa? Sztárparádé természetesen e szekcióban is. Terry szép lassan a világ egyik legjobb védőjévé nőtte ki magát, míg Del Piero újra régi fényében pompázik, visszatalálva huszonéves önmagához, mikoris teljesítménye alapján magától értetődő volt, hogy az Európa egére üstökösként berobbant Alessandro nyerte a BL gólkirályi címét.

4. Cech - Buffon /avagy a kapusok külön csatája/

A világ 5 legjobb kapusából kettő bizton a pályán lesz ma este és ismerve képességeiket, amelyikük igazán jó formát fog ma ki, az az előző három párharc mindegyikét felülírhatja, lehúzva a rolót kapuja előtt. Hogy ki lehet a jobb kettőjük közül? Ennek megtippelését inkább rátok hagyom.

 

 

A Chelsea - Juve meccs beharangozóját kezdőcsapatokkal, linkekkel a közvetítéshez itt találjátok

 



A bejegyzés trackback címe:

https://daje.blog.hu/api/trackback/id/tr42964919

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ulver 2009.02.25. 12:04:50

A tegnapi tippekkel jócskán túllőttük a gólok számát (mindenki), így én tartom magam a 0-0-hoz most (bár akkor hol marad a Del Piero szabadrúgás).

Calogero 2009.02.25. 12:07:26

Hát ja, két meccsen egy gól. De legalább most nem kell hárítani a bunkerfocis vádakat, mert az angolok sem parádéztak. Én bízom a Juvéban, tipp: 1-2

Unimuck 2009.02.25. 12:24:45

Én egy 2-2vel is elégedett lennék, de nagyon bízom a srácokban és remélem, h úgy fognak játszani, mint a Real vagy éppen a Milan elleni meccsen teljesítettek. FORZA JUVE ! ! !

Unimuck 2009.02.25. 12:29:07

Akik a Rai-n fogják figyelemmel követni a meccset, azok remélem ezt fogják először hallani a kommentátortól üvöltve: AAALEX DEEEL PIERO, ZERO - UNO :P

Calogero 2009.02.25. 12:33:58

vagy inkább "Del Piero ma che cazzo hai fatto?!" :-D

Unimuck 2009.02.25. 12:58:33

na de... :) Ahogy Madridban, úgy Londonban is meg fogják tapsolni Alex gólját! :)

VVega · https://debugme.eu/ 2009.02.25. 13:17:26

0-2

A Dinamo Londont nagyon utálom, és ha már olasz foci, akkor Juve :)
A gólokat Del Piero vállalja :)

popp · http://koncertblog.com/ 2009.02.25. 18:06:17

@Unimuck: A fattopó UPC épp amúlthéten vonta meg tőlem a Rai Uno-t. bár Bl meccseket, amúgy is kódolni szokás ottan.