Calcio heroes

 Már csak 1 nap és néhány óra választ el minket Olaszország egyik legnagyobb derbyétől, így illik lassan elkezdeni a ráhangolódást ezen ősi ellenségek összecsapására. A két klub szurkolói közötti rossz viszony olyan régi múltra tekint vissza, hogy hiába próbálkoztam kideríteni e harag okát, a válasz mindenhol az volt, egyszerűen utálják egymást és kész. Van egy játékos azonban, akinek 1990-es klubváltása biztosan nem tett jót ez egyébként sem túl baráti viszonynak, átigazolásának hírére több tízezren tüntettek Firenze utcáin.

Egy, az utóbbi időben kissé feledésbe merülő klasszis, Roberto Baggio.

Íme legszebb góljai;

· 1 trackback 

A bejegyzés trackback címe:

https://daje.blog.hu/api/trackback/id/tr87897404

Trackbackek, pingbackek:

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Unimuck 2009.01.23. 18:33:46

Hát igen, aki manapság nézi csak az olasz focit és nem mélyedt el nagyon a rivalizáló csapatot kibékíthetetlen miértjéban, az rögtön a Juventinók által "utált" vagy utált csapati között nem biztos, h megemlítené a Fiorentínát. Pedig bizony a firenzeieket utálják legjobban a Zebrák. Kigondolná a Torino, az Inter, a Milan, a Roma, a Napoli... mellet, h a Firenzeiek a legádászabb ellenségek :) Hétvégén nagyon fontos meccs lesz a Zebráknak a Fio ellen, nem szabad hibázni, mert akkor az Inter esetleges győzelmével és a jUve bukásával ismát beállhat a 6pontos differencia...