Coppa Italia: a Lazio hozta a kötelezőt

 Második félidei remek játékának köszönhetően a Lazio diadalmaskodott borzasztó formában lévő ellenfele fölött, így a rómaiak várhatják a Napoli-Juventus derby győztesét az Olasz Kupa elődöntőjében. Pedig az első félidő után nem sokan gondolták volna, hogy ilyen sima győzelmet arat Delio Rossi csapata, a szünetben azonban jött Pandev és nagyot fordult a találkozó.

Felettébb paprikás hangulatban kezdődött a találkozó, a játékosok nem kímélték egymást és több keményebb belépőt is láthatott a nem túl nagy számú közönség. A hazaiak kissé idegesen kezdtek, de Foggia révén többször is helyzetbe kerültek, a befejezés azonban rendre hagyott kívánnivalót maga után. Az előző körben már egyszer nagy meglepetést produkáló, a Fiorentinát búcsúztató vendégcsapat elsősorban Rosina révén veszélyeztetett, akinek próbálkozásait végül siker koronázta, a 28.percben egy veszélyes beadásába a végig indiszponált Muslera ugyanis csak beleütni tudott, a jókor jóhelyen lévő Natali pedig az üres kapuba paszzolta a labdát.

A szünetben pályára küldte a Lazio mestere Pandevet, aki remek cserének bizonyult, hiszen pályáralépése után négy perccel már a kapuba is talált, Mauri remek passzát váltotta gólra a támadó. A gól meghozta a hazaiak önbizalmát és innentől már nem volt megállás, sorra alakították ki a helyzeteket Rocchiék, s az 54.percben Mauri hatalmas góljával már náluk volt az előny.

Folytatódtak ezután is a hazai rohamok és bár egy vendég kontra végén Rosina előtt meg volt az esély a torinóiaknak az egyenlítésre, néhány perccel később már Mauri lövése csattant a kapufán, jelezve a fővárosiak nem a 2-1 tartására törekednek.

Mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy a 91.percben Rocchi révén újabb gólt jegyezhettek a kék-fehérek, ezzel kialakítva a 3-1-es végeredményt.

Íme Mauri hatalmas gólja:



A bejegyzés trackback címe:

https://daje.blog.hu/api/trackback/id/tr45896914

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.