Balotelli ezúttal is kimaradt, a Palermo 18milliót adna Nilmarért, Dinho a padon

 Ibrahimovic nélkül kénytelen Mourinho pályára küldeni csapatát a Samp ellen, így valószínüleg Adriano mellett két ék fog majd futkosni, de még ez is kevés Balotellinek, hogy az Inter keretébe kerüljön.

            A Corriere dello Sport közölt ma cikket Mourinhoval, ahol szóba került a vasárnapi összecsapás is, s a portugáltól megtudhattuk, hogy taktikai okokból ezúttal nem lesz a keret része Balotelli, Rivas, Obinna, Burdisso és Jimenez sem. Hiába hát Mario jobbnak titulált edzésmunkája, egyenlőre úgy tűnik esélye sincs a csapat közelébe kerülni, ami azért tavalyi jó teljesítményét tekintve, több, mint furcsa.

Szóba került a cikk során, még Vieira helyzete is, ami kapcsán Mourinho annyit mondott, egyenlőre várnak a visszatérésére, hogy láthassák milyen teljesítményre képes újra a francia és még kérdés egyenlőre, hogy helyet kapjon-e a kék-feketék Bl keretében, hiszen a portugál szerint inkább szükségük lenne posztján egy formában lévő játékosra, más kérdés, hogy a Manchester elleni meccsig egy hónap, a negyeddöntőig pedig két hónap van még hátra... Azért az Inter formáját és utóbbi évekbeli Bl múltját nézve lehet utóbbi említése kissé túlzott optimizmusról tesz tanubizonyságot.

De nemcsak az Internél alakul kevésbé jól néhány játékos sorsa, Ronaldinho is úgy tűnik kezd kegyvesztett lenni Ancelottinál, hiszen a Fiorentina meccs után ezúttal úgy tűnik a Bologna ellen is csak a kispadon kezd, a mester állítólag nem elégedett a brazil edzésmunkájával, illetve pályán mutatott teljesítményével sem.

A Napoli részéről már megkezdődött a hangolás a Roma elleni meccsre, előbb Reja, a kék-fehérek trénere üzente, hogy ezúttal nincs mese, biztosan elkapják a Rómát (mondta ezt úgy, hogy edzőként még sosem sikerült legyőznie Tottiékat), valamint a Napoli elnöke is üzent Sensinek, miszerint nevetségesnek tartja, hogy a fővárosiak dossziét állítanak össze az őket ért bírói sérelmek kapcsán, ezt bármelyik együttes megtehetné, semmi mást nem bizonyítana mindez, csak, hogy a játékvezetők is időnként tévednek. Azért én megnéztem volna Marino arcát, ha csapata lett volna a Roma helyében szerda este.

És végül egy átigazolási hír. A Palermo állítólag messzemenőkig eltökélt, hogy Szicíliába csábítsa Nilmart az átigazolási szezon végéig, akiért a legújabb hírek szerint 18 millió eurot sem sajnálnának a rózsaszín-fekete klubnál. A játékos ügynöke is megerősítette az ajánlat tényét, így hát elképzelhető, hogy nemsokára még egy világsztár kergeti majd a labdát a Campionatoban.

Egy video a brazilról;

 



A bejegyzés trackback címe:

https://daje.blog.hu/api/trackback/id/tr82899883

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.