Panucci elhagyja Rómát?

 A játékos tegnap mindenkit megdöbbentett a Sky Sportsnak adott interjújában, melyben véleménye szerint a klub és Spalletti nem tiszteli őt, ezért el kívánja hagyni a Capitalet még a téli átigazolási szezonban. A dolgok hátterében valószínüleg a lejáró szerződése körüli huzavona áll, hisz míg Panucci szeretett volna legalább újabb két évet aláírni, addig Pradéék mindössze egy évet ajánlottak fel a 35 éves hátvédnek és a felek végül úgy álltak fel az asztaltól, hogy egyikük sem volt hajlandó engedni.

Christian szerződése egyébként nyáron jár le, tehát pár hónap múlva szabadon igazolható lesz, ügynöke szerint azonban nem óhajtják a nyarat Rómában kivárni, még az átigazolási szezonból hátralévő egy hétben szeretnének új csapatot keríteni a hátvéd számára.

Korábbi karriere és életkora kapcsán egyből felmerült a Milan neve (...), de majd meglátjuk mit hoz a jövő. Pradé egyenlőre sietett leszögezni Panucci nem mehet sehova, hiszen evidens, hogy a Rómát érzékenyen érintené hiánya. A klub a helyzet megoldását Christian megbüntetésében látja, valamint Spallettiék bíznak benne, hogy a helyzet rövidesen rendeződik majd.

Meglátjuk mit hoz majd a hét ez ügyben, de mindkét félnek illene észhez kapnia, hiszen Panucci is hírhedt nonszensz vitáiról (korábban Donadonival és Lippivel is keményen összeveszett), míg a Roma szerződéshosszabbítási kísérletei legjobb játékosaival már évek óta hasonló forgatókönyv szerint zajlanak.

Egy biztos, az Arsenal ellen érkező menetrendszerinti fejes gólja nagyon hiányozna a Roma szurkolóknak Februárban..

Best of Christian;

 



A bejegyzés trackback címe:

https://daje.blog.hu/api/trackback/id/tr71903134

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Cucchiaio 2009.01.26. 12:14:32

Remélem marad, nagy veszteség lenne, ha elmenne, ráadásul egy hét alatt biztosan nem találnánk a helyére senkit, cassetti meg Tonetto ráadásul kisebb szünetekkel egész évben sérült

Hufnagel István 2009.01.26. 16:18:41

Ha nem írtad, hogy a Milan szóba jön a kora miatt, akkor én tetem volna. :) Bármilyen vicces én komolyan elhinném, hogy két héten belül újra leigazoljuk (bár remélem, hogy nem). Mondjuk ha másra nem, Beckham szögleteket befejelni, alkalmas lenne, mert nem igen van olyan játékosunk, aki híresen nagy fejelő volna.

Calogero 2009.01.26. 16:47:02

Nem lenne rossz igazolás egyébként tényleg a Milannak, nagyobb húzás lenne,mint Favalli időnként megvillantása az biztos :-)
Szerintem LA Galaxy lesz belőle, az tökéletes lenne Panuccinak is befejezni a karrierjét

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2009.01.26. 21:39:03

Ami mégiscsak megdöbbentő, hogy ő csere-csapatkapitány is.
Egyébként én megbeszélném és marasztalnám. Hosszú lesz ez az idény!

Calogero 2009.01.27. 09:28:13

Egyébként hatalmas Panucci szövege; Spalletti nem tisztel engem, ezért elhagyom a csapatot :-)

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2009.01.27. 22:20:45

A Gazzetta úgy kerekítette ki a sztorit, hogy hozzátette: Aquilani, Totti és Perrotta ült azon a kispadon. Hmmmm, így tényleg rondábban hangzik!

Calogero 2009.01.27. 22:33:27

Hát igen, 3 világbajnoknak nem gáz, de a 4.nek már derogál.. Panucci sem könnyű eset. Ráadásul Aquilani szerződését is lassan 2 éve hosszabbítják a felek