Ultime notizie di calcio, 01.26

 Mostantól nagyjából mindennap igyekszem majd összefoglalni mikről lehet olvasni a Serie A kapcsán nemzetközi, illetve olasz újságokban, honlapokon. Jelenti ez elsősorban a La Gazzetta dello Sportot, Corriere dello Sportot, Tuttosportot, Tuttomercatowebet, a Goal.comot, csapatok honlapjait, satöbbi. Akit érdekel, annak jó szórakozást hozzá, és bár ugyan én túl sokat így nem tettem a dologhoz, hiszen csak idézgetek, annak, aki nem tud angolul, vagy olaszul, remélem jól jönnek az infok. Nézzük mik a mai nap hírei.

                             Inter: Adriano 3 hetes eltiltást kapott az olasz szövetségtől, miután a mérkőzés felvételeit elemezve kitűnt, hogy a 40.percben a brazil Gastaldelloba könyökölt, a játékvezető azonban nem vette észre az esetet. Más kérdés, hogy még így is jól jártak az Interisták, hiszen, ha a bíró kiszúrja a szabálytalanságot és leküldi a pályáról a brazilt, az aligha lőtt volna gólt a 47.percben. A kék-feketék porugál edzője szintén eltiltást kapott, ő egy találkozón nem ülhet az Inter kispadján.

A mérkőzéshez tartozik még, hogy a találkozó alatt több szurkoló rátámadt a Tuttosport újságíróira, akiken leginkább egy "Mourinho, Uno di Noi" (Mourinho, egy közülünk) című cikket kértek számon, mely a portugál mesterrel foglalkozott az Atalanta elleni vesztes meccs után, gondolom kiemelve az edző öltözőbeli szavait. A Tuttosport egyébként nagyjából a Juve szócsövének tekinthető Olaszországban.

Milan: Beckham elő gólja úgy tűnik megtette hatását, hiszen Berlusconiék máris elkezdték pedzegetni mi lenne, ha az angolt Márciusban lejáró kölcsonszerződése ellenére mégis Milánóban tartanák, állítólag Beckham is hajlana a dologra és mivel Októberben úgyis lejár szerződése Amerikában lehet megoldható lenne e probléma.

Az angol jó formájára egyébként Capello is felfigyelt, aki szerdán a helyszínen nézi majd meg Beckham játékát.

Szintén a Milannal kapcsolatos hír, hogy komoly esély van rá úgy tűnik, hogy Emerson még Januárban Portsmouthba szerződjön.

A végére pedig még négy rövid hír; a City állítólag kész 26 millió eurot fizetni Diegóért, belakavarva ezzel a Juventus terveibe, Pelé végül visszautasította a Torino és Genoa ajánlatát és Portsmouthba szerződött, a fél Serie A által üldözött 19 éves ezidáig Bresciában játszó Savio Nsereko a West Hamet választotta, míg a Reggina elküldte edzőjét Pillont és helyére visszahívta az éppen Pillon érkezése miatt menesztett Orlandit.



A bejegyzés trackback címe:

https://daje.blog.hu/api/trackback/id/tr44904880

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Cucchiaio 2009.01.27. 09:30:39

A City már a fél világért bejelentkezett, nem hinném, hogy komolyan gondolják, max felverik Diego árát