Serie A 22.forduló, vasárnapi eredmények + videók

Véget értek a vasárnap délutáni mérkőzések a Campionato 22.fordulójában és azt hiszem nyugodtan kijelenthetjük, ez a hétvége a kiscsapatoké volt. Mondhatjuk ezt azért, mert a Cagliari tegnap esti bravúrja után, legalább akkora meglepetést okozott a Torino is az Inter vendégeként, illetve megbotlott a Roma is, aki Reggio Calabriában hagyott két pontot. Feltámadni látszik poraiból a Lecce, míg a Milan mellett a Genoa lehet a forduló nagy győztese, aki Criscito késői góljával hozni tudta a Palermo elleni rangadót.

Inter - Torino  1-1  (Burdisso 58., illetve Bianchi 47.)

Reggina - Roma  2-2  (Corradi 43.-tizenegyesből, Cozza 81., illetve Pizarro 46.,57.)

Siena - Lecce  1-2  (Ghezzal 79., illetve Tiribocchi 15., Castillo 54.)

Atalanta - Catania  1-0  (Guarante 24.)

Genoa - Palermo  1-0  (Criscito 88.)

Chievo - Sampdoria  1-1  (Rigoni 72., illetve Pazzini 70.)

Bologna - Fiorentina - nagy havazás révén, a pálya alkalmatlansága miatt holnapra halasztva

Inter - Torino:

 

Reggina - Roma:

 

20.45-től pedig ma este megcsodálhatjuk a forduló rangadóját, a Milan fővárosi vendégjátékát. A vendégek hatalmas lehetőség előtt állnak, hiszen mind a Juve, mind az Inter botlott a hétvégén, így itt a nagy esély Ancelottiéknak, hogy feledtessék hétközi botlásukat. Erre meg is van minden esélyük a bajnokság kezdetén még szárnyaló, azóta azonban gyenge középcsapatként vitézkedő Lazio ellen, ami ráadásul nélkülözni kénytelen az így revansának lehetőségétől sérülése miatt megfosztott korábbi Milan játékost, Brocchit, illetve hozzá csatlakozott még hét közben Del Nero is. Eltiltott a csapatban ráadásul Firmani, Lichtsteiner és a Milanban nevelkedett Foggia is, így nincs irigylésreméltó helyzetben Delio Rossi csapat összeállításánál.

A Milannal a standard sérültekhez ezúttal nem csatlakoztak újak, így a Nesta, kaladze, Gattuso, Emerson, Boriello négyesen kívül, csak az eltiltott Maldini és Flamini kettőssel nem számolhat Ancelotti.

Várható kezdőcsapatok:

Lazio: Muslera - De Silvestri, Siviglia, Cribari, Radu - Dabo, Ledesma, Meghni - Pandev, Zarate, Rocchi

Milan: Abbiati - Zambrotta, Favalli, Bonera, Jankulovski - Beckham, Pirlo, Ambrosini - Kakà, Ronaldinho - Pato

A találkozót 20.30-tól a Sport1 közvetíti

#Update3:

Simán hozta a Milan az esti rangadót, köszönhetően elsősorban remekül szervezett játékának, Beckham fantasztikus passzainak, illetve egy, a második góltól teljesen szétesett Lazionak. Ezzel Ancelottiék a második helyre jöttek fel és már csak 6 pont a hátrányuk az Interrel szemben. További jó hír a Milan szurkolóinak, hogy a klub Beckhamet is nevezte az UEFA kupában részt vevő keretbe, ezzel sejtetve, hogy talán Olaszországban tudják tartani a középpályást.

Lazio - Milan 0-3 (0-1)

Gólszerzők: Pato 42., Ambrosini 48., Kaká 83.)

a mérkőzés összefoglalója:

 



A bejegyzés trackback címe:

https://daje.blog.hu/api/trackback/id/tr54916364

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Cucchiaio 2009.02.01. 17:17:32

Ez a forduló egyértelműen a Milan nagy köre lehet,ha nem hibáznak este! A kiscsapatok megőrültek, már csak azt lenne jó tudni, hogy most ők lettek hirtelen ilyen jók, vagy a nagyok eresztettek le. A BL szempontjából ez,több,mint nem mindegy