Serie A 22.forduló, vasárnap délutáni mérkőzések

 A Juve tegnapi botlása után két csapat számára máris felcsillant a lehetőség, az egyik természetesen az Inter, aki ma tovább növelheti előnye mértékét, a másik pedig a Milan, aki egyből szebbé teheti e döcögős szezonját, amennyiben legalább a zebrákat beelőzi a tabellán.

Inter - Torino, 15.00: (Sport2)

Nem gondolnám, hogy túl izgalmas mérkőzés elé nézünk, a két csapat között osztálynyi különbség van, a hazai győzelmen kívül minden más eredmény a szezon meglepetését jelentené. Ráadásul a hazaiak kimásztak kisebb hullámvölgyükből, utóbbi meccsüket már tíz emberrel is magabiztosan nyerve, míg a Toro akkora gödörben van, hogy onnan lassan már a felszínt sem látják Rosináék.

Hiányzók, visszatérők:

A hazaiaknál Muntari és Adriano eltiltás, míg Vieira, Materazzi, Samuel és Chivu sérülés miatt nem lesz a pályán, míg Balotelli ezúttal sincs a keretben Mourinho döntése nyomán. Mario hétközben el is sírta magát edzésen, de ez úgy tűnik nem hatotta meg a portugált, aki valószínüleg a Bl-be sem nevezi majd az ifjú tehetséget.

A vendégeknél Abbruscato és Pratali sérülés, míg Barone és Natali eltiltás miatt nem lesz majd biztosan a pályán.

Reggina - Roma 15.00:

Azokban az években, amíg a Roma a Scudettóért győzött, az ehhez hasonló meccseken lőtte ki magát mindig a versenyből, 2 esetleg 3 pontot idegenben hagyva. Most azonban nem nyomasztja Spalletti csapatát a tét és simán hozzák majd a három pontot Reggióból. Teszik ezt majd annak ellenére, hogy a hazaiaknak talán még jobban kellene a három pont, mint nekik, ráadásul biztosan kihagyja majd a találkozót az újból megsérült Totti, illetve nem számíthat majd Spalletti Cassettire és Panuccira sem.

Hiányzók, visszatérők:

A hazaiaknál sem túl rózsás a helyzet, biztosan hiányzik majd Brienza, Giosa, Cascione, Vigiani a pályáról, jó hír lehet azonban, hogy újra bevethető Cirillo és Carmona is.

A vendégeknél az említetteken kívül sérült még Montella is, aki azt hiszem ennyi sérüléssel utolsó szezonját tölti profiként.

Bologna - Fiorentina 15.00:

Mindkét csapat egy hétközi fontos győzelemmel hangolt e találkozóra, a hazaiak idegenben az Atalantát, míg a vendégek hazai pályán a Napolit győzték le. A Bolognáról elmondhatjuk, hogy Mihajlovic érkezésével teljesen kicserélődtek, azóta tartó formájukat össze sem lehet hasonlítani korábbi vergődésükkel, míg a firenzeiek kisebb-nagyobb formaingadozással, de továbbra is a Bl-t érő helyezés kivívásáért kűzdenek. Erre mondják azt hiszem, hogy mindenki nyugodtan behúzhat egy hatalmas x-et előre.

Hiányzók, visszatérők:

A Bolognánál Marchini, Paonessa és Mutarelli kűzködik sérüléssel.

Míg a vendégeknél Jorgensen és Kuzmanovic sérülés, illetve Storai és Zauri eltiltás miatt lesz kénytelen kihagyni a találkozót. Mutu valószínüleg a kezdő csapatban kap helyet, sérüléséből visszatérve.

Genoa - Palermo 15.00:

Igazi rangadó ez, két remekül és talán kissé erőn felül is teljesítő csapat találkozik ma Genoában. Hétközben a hazaiak sokkolták Milano piros-fekete felét Milito 87.percben szerzett egyenlítő találatával, míg a szicíliaiak kis szerencsével szintén jók lehettek volna legalább egy pontra a Stadio Olimpicoban. A vendégek továbbra sem számíthatnak Miccoli játékára, a csatár hiányát azonban feledtetheti a középpályán Simplicio remek formája, illetve cstárposzton Cavani gólerőssége.

Hiányzók, visszatérők:

Paro, Gasbarroni, Scarpi, Potenza és Motta a hiányzók névsora hazai részről, Gasperini nincsen hát könnyű helyzetben a kezdő tizenegy kijelölésénél.

Szicíliai részről az eltiltott Balzarettin túl nem jöhet majd számításba a már régóta sérült Budan, illetve Miccoli.

Siena - Lecce 15.00:

Mindkét csapat viszonylagosan jó formában van önmagához képest, a Lecce kezdi végre összekapni magát és ha kissé nyögvenyelősen is, de mostmár viszonylagos folyamatossággal pontokat gyűjtöget. A hazaiak mindig is otthon aratták győzelmeik 99%-át, az ilyen mérkőzéseket általában biztosan hozzák Curciék, ennek is köszönhetik, hogy tulajdonképpen évek óta nincsenek komoly kiesési gondjaik.

Hiányzók, visszatérők:

Sienai részről sérült Rossettini, Packer, Belmonte, Manitta és Portanova mind sérült, míg Galloppa eltiltását tölti majd.

A vendégeknél Munari és Zanchetta fog biztosan hiányozni, előbbi sérülés, utóbbi eltiltás miatt, illetve a hét közben Diamoutene Rómába igazolt, így Beretta kénytelen lesz újragondolni védelmét.

Chievo - Sampdoria 15.00:

A hazaiak szárnyalnak az utóbbi hetekben, míg a vendégek hétközben úgy megrázták magukat, hogy rommá verték az otthonukba látogató Laziot. Sokszor vártuk már év közben a Samptól, hogy na, mostantól aztán tényleg maga mögött hagyja év eleje óta tartó szenvedését és megindul felfelé a tabellán, higyjük el ezt róluk mégegyszer, remek alkalom számukra e verónai kirándulás, bár biztosan borzasztó nehéz dolguk lesz a magukra találó "szamarak" ellen.

Hiányzók, visszatérők:

Malago az egyetlen játékos, aki nem áll mai napon Di Carlo rendelkezésére sérülés miatt, sok azonban az eltiltott hazai oldalon, hiszen Marcolini, Pinzi, és Mandelli mind kénytelenek lesznek majd kihagyni a találkozót.

Vendég oldalon Franceschini, Accardi, Campagnaro és Raggi sérülés, míg Dessena eltiltás miatt lesz kénytelen a lelátóról végigizgulni a találkozót.

Atalanta - Catania 15.00:

Két meglepetésekre képes, az idei szezonban kifejezetten jól teljesítő középcsapat  izgalmasnak tűnő csatája vár ma ránk Bergamóban, amiben a hazaiak csak azért tűnnek esélyesebbnek, mert azért a hazai pálya előnye rendkívül sokat számít e szinten. Szerdán mindkét csapat vereséget szenvedett, kitűnő alkalom ez e kisiklás javítására, amennyiben valamelyik csapat igazán elkapja fonalat, bármi megtörténhet.

Hiányzók, visszatérők:

Del Neri nem számíthat e mérkőzésen csapata egyik legjobbjára, Donira eltiltás miatt, míg jó hír, hogy visszatér a bevethetők közés Cigarini hosszú sérülés után.

Zenga kénytelen lesz az eltiltott Tedescot, illetve a sérült Martinezt nélkülözni e találkozón.

 

*streamhez az alábbi két linket ajánlom; rojadirecta.com , illetve myp2pforum.eu , jó szórakozást

 



A bejegyzés trackback címe:

https://daje.blog.hu/api/trackback/id/tr35915805

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hufnagel István 2009.02.01. 13:08:23

Na, végre a Juvéból is előtört a "Teréz anya"! Ha nem nyer ma a Mila, nem is érdemel a végén ezüstöt se.