Beckham, Quaresma, Arshavin vagy talán Huszti? Megtippeljük ki a téli átigazolási szezon legnagyobb fogása

Klubot váltott Huntelaar, Arshavin, Beckham, Quaresma és Keane is, de, hogy ki lesz később a nagy fogás és ki lesz az, aki a legnagyobb melléfogás, ez talán csak hónapok múlva derül majd ki. Próbáljuk hát megtippelni melyik játékos lesz az, akinek majd szurkolók ezrei áldják a nevét új csapatánál.

1. David Beckham

Vele némiképpen előnyben vagyunk, hiszen már, több, mint egy hónapja láthatjuk szerepelni új klubjában. Méghozzá nem is akármilyen játékot produkálva, az angol hétről-hétre újdonsült csapata egyik legjobbja, legutóbbi mérkőzésén (Lazio-Milan 0-3), pedig egyenesen a mérkőzés emberének választották.

 A Bologna elleni első gólja:

valamint a Genoa elleni fantasztikus szabadrúgása:

2. Ricardo Quaresma

Borzasztó őszi szezonon van túl a portugál, de aki nem az Interes időkől ismeri a játékost, az tudja, hogy hatalmas hiba lenne őt leírni. A Portóval egyszer már megváltotta a világot, kiváncsian várjuk, hogyan megy ez majd neki a Stamford Bridge-en, egy rosszul sikerült spanyol és olasz kiruccanás után.

3. Robbie keane

Az ír válogatott kitünősége fél éves liverpooli kitérő után tért vissza a Tottenhamhez, ahol a szurkolók Istenként imádták, nem is csoda, hiszen az ott töltött hat szezonban 80 alkalommal vette be az ellenfelek hálóját. Mindenesetre, ha igazak Benitez szavai és tényleg csak a beilleszkedéssel voltak problémái Keanenek a Vörösöknél, akkor hamarosan újra a londoni fanatikusok kedvence lehet a támadó, régi otthonában.

4. Klaas-Jan Huntelaar

Évek óta Európa élklubjai üldözik a holland válogatott sztárját, de átigazolása valahogy az utolsó pillanatban mindig meghiúsult. Nem úgy, mint idén Januárban, amikor is a Real Madrid úgy találta, az Ajax gólkirályában lelte meg csatárgondjaira az ellenszert és 20 millió euróért a spanyol fővárosba csábította a játékost.

4+1. Jesús Dátoló

S, hogy egy meglepetésembert is becsempészhessünk összeállításunkba az a Napoli elnökének érdeme, aki Dél-olaszországba csábította Argentína egyik nagy ígéretét, a Boca Juniors 24 éves játékosát. Videóját nézve, fog ő még sok örömöt okozni a Stadio San Paolo közönségének.

5. Andrei Arshavin + Huszti Szabolcs

Egy átigazolás, ami annyira friss, hogy talán még meg sem száradt a nyomdafesték a holnapi újságokon. Hosszú tárgyalások után, végül 17 millió fontért az angol fővárosba igazolt a Zenit Szentpétervár legkeresettebb játékosa. Nem mellékesen az oroszok Huszti Szabolcsot szerződtették pótlására, ki tudja, hátha ő lesz, aki mindenkit felülmúlva a tél igazolása lesz majd.

 

 



A bejegyzés trackback címe:

https://daje.blog.hu/api/trackback/id/tr6920912

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.