Döbbenetes veszprémi brutalitás

 Ugyan semmi köze az olasz focihoz, de engedjétek meg, hogy ezúton e helyen is döbbenetem fejezzem ki a tegnap este Veszprémben történtek miatt. Hihetetlen az, hogy ez ma Magyarországon megtörténhetett, ráadásul egy olyan csoport által elkövetett gyilkosságról beszélünk most, mely banda állítólag már évek óta rettegésben tartja Veszprém szórakozóhelyeit.

Nyugodj békében Marien Cosma, a bűnözők azonnali felelősségre vonását pedig ezúton követeljük, a létező legsúlyosabb ítélet kiszabásával! Elég a mellébeszélésről és a problémák szőnyeg alá söpréséből, tetteket várunk a magyar igazságszolgáltatástól, méghozzá minél előbb, mielőtt más fajta megoldást találna kiútként az ország egyszerű, békés állampolgára.



A bejegyzés trackback címe:

https://daje.blog.hu/api/trackback/id/tr71930129

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Unimuck 2009.02.08. 17:11:54

Nyugodjon békében szegény Cozma! Döbbenet!!! :(( ÉBRESZTŐ!!!