Huntelaar máris menekülne a Realból

 Lehet, hogy fél Anglia Keanen nevet, amiért fél évvel szenzációt keltő Liverpoolba történt átigazolása után hanyatt-homlok rohant vissza a Tottenhamhez és még az is elképzelhető, hogy Olaszországban a húsvéti imában megköszönik Istennek, amiért Quaresmát a Vatikán környékéről is eltávolította, de hogy azon nemcsak Spanyolország, hanem az egész világ a padlót veri a röhögéstől, amivel Huntelaar a legfrisebb hírekben megjelent, na ez biztos.

A csatár ugyanis kijelentette, ő bizony köszöni a Madridban töltött szép napokat, már mind a hetvenet, úgy érzi neki ennyi elég is volt, mostmár, hogy látta a várost, megnézte belülről a Bernabeut is, ő bizony menne tovább. Azt mondja nem jó ez így, mert úgy érzi mellőzik. Nem elég, hogy a BL-be nem nevezte az a gonosz Juande Ramos, de még a bajnokikon sem játszik eleget, így aztán nincs maradása, neki nincsen arra ideje, hogy holmi csapatbakerülésért harcoljon, ahhoz éppen elég neki a válogatott, de ott sem veszi túl jó néven ezt a fene nagy liberalizmust. Hiába no, ha egy csapat egyszer valakit leigazol, akkor nincs mese, azt játszatni is kell, nem lehet egy játékost holmi csalfa reményekkel mindenféle klubokhoz csalni.

Hát végre valaki ki mer állni e vérlázító gyakorlat ellen, de ne aggódjon, nem marad egyedül, hiszen egy ország már legalább mögötte áll.

Igen barátaim, eljött a nagy esély, a várva várt pillanat!

Emlékezzünk milyen pokoli volt az, amikor a mi Hrutka Janink hiába szakadt meg minden edzésen anno a Kaiserslauternnél mégsem engedték egy ártatlan öngólja után soha többé a pályára.

Vagy amikor Király Gabi hiába émelygett a mindennapos tréningek után, miután minden csepp erejével elkészült, akkor sem engedték az angol másodosztály pályáira lépni.

Hány és hány megsebzett magyar játékosszivet véreztettek ki külföldön, miközben a miénk az összeállításokban nevüket keresve itthon szakadt meg tehetetlen dühünkben...

Hát most eljött a váltás ideje!

Egy csoda kapujában várakozik egy ország, s mindössze be kell lépnünk e kapun.

Filipovics menjen elől, aki eladta Gyepest is, annak már nincs lehetetlen, csak be kell kerüljünk egy-egy klubhoz, először kínálhatnánk magunk ingyen is, aztán, ha már ott vagyunk, na akkor visszakapnak minden szenvedést az utóbbi 20 évből!

Lesz itt minden!

Mracskó csapatkapitány lesz Manchesterben, Torghelle végre magasba emeli majd a BL serleget, Puyol hátán állva, míg Várhidi az egész olasz edzői kar előtt fogja mágnestáblájával elmagyarázni, az utóbbi évtizedekben mit és hogyan hibáztak.

Köszönjük Huntelaar!



A bejegyzés trackback címe:

https://daje.blog.hu/api/trackback/id/tr76932538

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hufnagel István 2009.02.09. 16:38:41

Mracskó, Torghelle, Várhidi... :D
Na és a Mágus, Mezey doktor, vagy Lipcsei? :D