Hangolás a Derby della Madonninára / Szerda

Jó hír a Milanistáknak, hogy Kaká sérülése mégsem olyan komoly, mint azt hitték, így valószinüleg pályára léphet a vasárnapi derbyn. Ugyen előzetesen le mertem volna fogadni, hogy ez lesz a végkifejlet, nem véletlenül játszott Pato is csak 5 percet tegnap, de higyjünk a véletlenekben és örüljünk a brazil gyors felépülésének.

egy kötelező video mindkét oldalnak:

 

Az előzetes várakozásoknak megfelelően kisebb nyilatkozatháború kezdődött a klubok között, előbb Galliani jelentette ki, hogy ha fiai formában lesznek, az Inter jobb, ha ki sem áll, mert Mourinhóék teljességgel esélytelenek egy valós erejét mutató Milánnal szemben.

A korábbi Milan sztár Dejan Savicevic ugyan a bajnokság esélyesének az Intert tartja, de nem győzte hangsúlyozni, a Milan rengeteget fejlődött a tavalyi bajnoksághoz képest és bár a nerazzurrók borzasztó erősek és ősszel sem várt senki Milan diadalt, mégis győzni tudtak Ronaldinhóék.

Adrianóékat Sacchi vette védelmébe, aki szerint borzasztó nehéz megtippelni egy városi derby előtt, hogy ki hagyja majd el a pályát győztesen, de az mindenképpen az Inter mellett szól, hogy ezúttal ők lesznek a pályaválasztók, s a plussz tízezrek buzdítása a kiváló edző szerint elegendő lesz ahhoz, hogy Mourinhóék gazdagodjanak újabb 3 ponttal.

Végül pedig egy idézet a kék-feketék hírhedt hátvédjétől, Marco Materazzitól; "Úgy fogunk játszani, mintha ez lenne a bajnokság mindent eldöntő összecsapása", azt hiszem ez sokat elmond a játékosok motiváltságáról, mellékesen megjegyzem, hogy amennyiben Matrix valóban pályára lép, hát nem irigylem Patót.



A bejegyzés trackback címe:

https://daje.blog.hu/api/trackback/id/tr51936713

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

popp · http://koncertblog.com/ 2009.02.12. 11:48:34

Ki gondolta volna, hogy Kaká mégis játszhat? Lehet, hogy gonoszu vagyok, ha azt mondom, hogy csak válogatott meccset akarta kihagyni?
Amúgy az NBA all starral kapcsolatban van egy szabály, miszerint, aki lemondja az all start sérülés miatt, az nem játszhat a Kelet-Nyugat előtti utolsó és az azt követő első meccsen. ezt be lehetne a válogatott meccsekkel kapcsolatban. Nem is lenne annyi sérülés hirtelen a válogatott napok előtt.

Ami az Inter-Milant iletti, rossoneri győzelmet szimatolok. Részint, mert a vén hegedű művészek mindig összekapják magukat egy nagykoncert előtt, részimt, mert az Inter sem olyan meggyőző ebben a naptári évben. A
magam részéről nagyon várom Nesta visszatérését is, de talán nem egy derby kéne ezt megtennie.

Cucchiaio 2009.02.12. 14:27:06

Kaká most újra kétséges, hogy játszik-e,de egyébként tök igazad van,elég ilyen látszatja van a dolognak. Én támogatom az ötletet, de akkor persze minden válogatottnak is bele kellene mennie, hogy amennyiben megsérül a játékos, kemény pénzt fizetnek