Ultime notizie di calcio, 02.12

Panucci újra helyet kaphat a Roma keretében, a Juve készen áll a megegyezésre Diego managarével, Cannavaro a szurkolóknak könyörgött.

Hogy ne érhesse szó a ház elejét azért, hogy túlságosan is csak a milánói rangadóra fókuszálunk, ezért íme egy kis kitekintés, miről írnak az újságok a közeledő forduló kapcsán.

Kezdjük is rögtön a Napolival, ahol Cannavaro állt a nyilvánosság elé és kérte a szurkolókat, minden erejükkel támogassák a csapatot a Bologna elleni összecsapáson. A játékos úgy érzi, sorsdöntő meccs lesz ez csapata számára, végre meg kell törniük rossz sorozatukat, de ehhez szükségük van az egész város segítségére. Azt kéri híveiktől, hogy az első perctől az utolsóig szenvedélyesen szurkoljanak az Azzurróknak, ami azért a déliek híveit ismerve nem tűnik lehetetlennek.

A Roma kapcsán Panucci esetleges keretbe való visszatérésének híre röppent fel, ami annak fényében, hogy Cassetti, Riise és Cicinho is sérült, nem hangzik túl nagy kacsának. A hétközi Derby del Mondo kapcsán szólalt még meg Baptista, aki szerint a mérkőzés okán érintett hat római játékos száma nem igazol semmi mást, mint a giallorossók hihetetlen erejét, s figyelembe véve, hogy a Milan mellett a Roma volt a leginkább érintett a mérkőzés kapcsán, talán nem is mondott akkora blődséget a csatár.

A Juve továbbra is Diegót üldözi szabad perceiben és, hogy az ügynek legyen is némi súlya a szokásos kötelező említés mellett, arról a csatár édesapja gondoskodott, aki a napokban Európába érkezik fia  24. születésnapját ünnepelni, s egy hónapos kontinensen való tartózkodása alatt Olaszországba is ellátogat majd a Werder milánói fellépése kapcsán. S, ha már ott lesz, állítólag a Juve vezetőivel is összefut majd, hogy hivatalosan is meghallgassa a a torinóiak 4 millió eurós ajánlatát.

A csapat aktív calciomercatón való részvételét jelzi még, hogy Seccóék állítólag készek lépni, amennyiben Huntelaar valóban elszeretné hagyni Madridot, a döntés a csatáron áll, mindenesetre elképzelhető, hogy a holland válogatott támadója nyáron a Zebráknál köt ki, bár ez felveti a kérdést, hogy ez esetben kitől válna meg a klub, de erről talán még korai beszélni.

A Chelsea edzőváltásának híre nem mondanám, hogy kitörő örömöt okozott az Öreg Hölgy csapatánál, Iaquinta szerint a londoniak kifejezetten rossz szériában voltak, amiből jelentős formajavulás nagyon nehezen érhető el, egy edzőváltás azonban mindent megváltoztat, csapatának így egy jelentős fórja ugrott a BL nyolcaddöntőjében. Mindenesetre talán még így is a Juve a továbbjutásra legesélyesebb olasz csapat, visszaemlékezve a Roma-Chelsea összecsapásokra, de van még hova fejlődniük a bianconeróknak is, utóbbi heti teljesítményüket nézve, bár a Real elleni meccsek előtt is valami hasonlón mentek keresztül, lehet Del Pieróék ismét erre játszanak.



A bejegyzés trackback címe:

https://daje.blog.hu/api/trackback/id/tr39938374

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

popp · http://koncertblog.com/ 2009.02.12. 12:12:21

Panucci visszatérésének örülnék, bár nekem nagyon nem tetszett, hogy cserben hagyta a csapatot Nápolyban. Persze a nálunk töltött nyolc év, mellette szól, meg az ősz,amikor egyedül tartotta a leket a csapatban. Mondjuk nekem tetszett a helyére hozott Motta gyerek játéka is a múlthéten.

Cucchiaio 2009.02.12. 14:28:51

Motta nagyon jó volt, hát nem egy Loria! Én díjaznám,ha most is ő kezdene,Panuccinak már úgyis ez az egyik utolsó szezonja, ő meg még csak 24, kell az utánpótlás