Lazio - Torino + végeredmény + video

Két gyengélkedő csapat találkozik ma délután egymással a forduló nyitányaként és a döntő pont talán az lehet, képes-e a Lazio túllépni saját formahanyatlásán és képességeihez mérten teljesíteni, hiszen ez esetben biztos hazai győzelem lenne várható, ellenkező esetben azonban bármi megtörténhet. A kékek játékával már múlt héten sem volt probléma, helyzetkihasználásukkal viszont annál inkább, hiszen korai kiállítás ide vagy oda, Pandevék sokkal inkább győzelmet, mint vereséget érdemeltek volna a Fiorentina otthonában.

Ezzel szemben a vendégek, ha nem is túl látványosan, de kezdenek elmozdulni holtpontjukról, legutóbbi négy mérkőzésükön veretlenek maradva, de azt hozzátehetjük döntetlenekkel még egy csapat sem maradt benn a Serie A-ban, ergo nagyon szép ez az impozáns sorozat, de túl sokat nem ér Rosináék számára, némi önbizalomszerzésen túl.

A két csapat legutóbb néhány hete a Coppa Italiában találkozott, mikoris az első félidő szenvedése után, a hazaiak megrázták magukat, s végül kivégezték a Torinót, valami hasonlóra számíthatunk most is talán.

Hiányzók, visszatérők:

Hazai oldalon Zarate (aki az őszi odavágó legjobbja volt) és De Silvestri eltiltás, Ledesma, Diakite és Del Nero pedig sérülés miatt fog hiányozni.

A Torinónál Abbruscato, Ogbonna és Bianchi játéka kétséges.

Várható kezdőcsapatok:

Lazio: Muslera, Lichtsteiner, Cribari, Siviglia, Radu; Brocchi, Dabo, Matuzalem; Foggia; Rocchi, Pandev

Torino: Sereni; Pisano, Dellafiore, Natali, Colombo; Diana, Zanetti, Dzemaili; Abate; Ventola, Rosina

Kezdés: 18.00 (Sport2)

*Update

Lazio–Torino 1–1 (Siviglia 75., ill. Abate 37.)



A bejegyzés trackback címe:

https://daje.blog.hu/api/trackback/id/tr65942160

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

popp · http://koncertblog.com/ 2009.02.14. 12:09:27

De szép is volna egy Toro győzelem ;-)!