Napoli - Bologna + végeredmény + video

 Úgy tűnik ez a nap az utóbbi hetekben válságban lévő csapatoké, hisz ugyanúgy mint a délutáni találkozón, a San Paolo beli összecsapáson is olyan együttesek találkoznak, akik számára a három pont begyűjtése igazi kihívásnak tűnt a közelmúltban. A hazaiak immáron zsinórban 5 forduló óta nyeretlenek, míg a vendégek ugyan úgy tűnt Sinisa Mihajlovic érkezte után végre fellélegezhetnek, ha ma ismét kikapnának, az már zsinórban a harmadik vereségüket jelentené, ami egyből feledtetné az azt megelőző időszak szebb eredményeit, nem mellékesen a forduló végén így akár visszacsúszhatnának a kiesést jelentő utolsó előtti helyig.

Éppen ezért is lehetünk benne biztosak, egy remek mérkőzés vár ránk, hiszen mind a hazai, mind a vendégegyüttes számára égető a három pont begyűjtése. Erre azért jóval esélyesebbnek tűnik a hazai gárda, aminek tagjai egytől-egyig fogadkoztak a héten jó játékot és győzelmet ígérve, míg Paolo Cannavaro egészen odáig jutott, hogy hétközben kérvénnyel fordult Nápoly fanatikus szurkoló felé, miszerint arra kéri a város apraját-nagyát, hogy töltsék meg minél nagyobb számban a stadiont, buzdítva az elsőtől az utolsó percig a kékeket, ezzel átsegítve a csapatot a pillanatnyi rossz forma okozta krízisen.

Előző fordulóban a hazaiak 2-1-es vereséget szenvedtek a Palermo vendégeként, míg a Bologna a Stadio Friuliban kapott ki 1-0-ra az Udinesétől.

Hiányzók, visszatérők:

Iezzo, Gianello és Grava sérültek továbbra is hazai oldalon, míg Mannini egy éves eltiltását tölti. Ami nagyobb fejfájást okozhat Rejának, az Hamsik játékának kétségessége, a játékos a hétközi válogatott találkozón szenvedett kisebb sérülést.

A vendégeknél Osvaldo, Cesar, Castellini és Paonessa bajlódik sérüléssel.

Várható kezdőcsapatok:

Napoli: Navarro - Cannavaro, Rinaudo, Contini - Maggio, Blasi, Gargano, Datolo, Vitale - Denis, Lavezzi

Bologna: Antonioli - Zenoni, Terzi, Moras, Lanna - Valiani, Mudingayi, Mingazzini, Volpi, Bombardini - Di Vaio

*Update

Napoli–Bologna 1–1 (Maggio 20., ill. Di Vaio 23.)



A bejegyzés trackback címe:

https://daje.blog.hu/api/trackback/id/tr94943155

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.