Genoa - Fiorentina + végeredmény + video

 Gasperrini a hét közben azt nyilatkozta a Corriere dello Sportnak, hogy hétvégi ellenfelüket jobb csapatnak tartja a másik rivális Rómánál, ami, ha figyelembe vesszük, hogy múlt hétvégén a fővárosiak rommá verték csapatát, azt sugallja, hogy az edző bizony kiütést vár e találkozótól. Bár erre azért túl nagy esély nem mutatkozik, a találkozó mindenképpen tekinthető három esélyesnek, hiszen Mutu visszatértével a violák is régi fényükben csillognak.

Abban mindenképpen megegyeznek a nyilatkozatok mindkét fél részéről, hogy remek, nagy iramú, eseménydús találkozóra számítanak, ami ismerve a két csapat nyílt sisakos játékát koránt sem tűnik túlzott elvárásnak, s ezt megerősítik a két csapat összecsapásairól készült statisztikák is, miszerint megjósolhatatlan a találkozó végkimenetele, hiszen 37 Marassi beli fellépésükön 14 döntetlen mellett, 12 hazai és 11 vendég győzelmet produkáltak a csapatot.

Hiányzók, visszatérők:

Rubinho és Paro sérülés, míg Sculli eltiltás miatt nem lehet majd a pályán, míg Scarpi felépült sérüléséből, s így valószinüleg ő kezd majd a haziak kapujában.

Melo és Santana a két nagy hiányzó vendégoldalon, előbbi eltiltás, utóbbi sérülés miatt.

Várható kezdőcsapatok:

Genoa: Scarpi - Biava, Ferrari, Bocchetti - Mesto, Motta, Juric, Criscito - Palladino, Jankovic, Milito

Fiorentina: Frey - Comotto, Dainelli, Gamberini, Vargas - Montolivo, Donadel, Kuzmanovic - Semioli, Mutu, Gilardino

Kezdés: 15.00

Streameléshez link itt található

*Update----------------------------------------------------------------------------------------------------

Genoa - Fiorentina 3-3

G.:Thiago 12., Palladino 38., Milito 56. (11-esből), ill. Mutu 60.(11-esből),80.,94

Egyértelműen a forduló mérkőzését játszották Genovában, a hazaiak elképesztő első félidőt produkálva simán nullázták le a Fiorentinát, mindezt úgy, hogy fél óra elteltével a Griffónék már tíz emberre is fogyatkoztak Biava második sárga lapjának köszönhetően. Majd a második játékrészre egy teljesen más felfogás szerint pályára lépő violák futottak ki és ugyan Milito még tovább növelte a hazaiak előnyét, a vendégek elképesztő hajrát produkálva, Mutu mesteri teljesítményével visszahozták a találkozót 0-3-ról

· 1 trackback Címkék: serie a genoa fiorentina 

A bejegyzés trackback címe:

https://daje.blog.hu/api/trackback/id/tr26944176

Trackbackek, pingbackek:

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.